UPDATE: JOLIDON CLUJ – Tomis Constanta 33-30 FINAL. Ardelencele isi consolideaza locul 2, inaintea pauzei din iarna.

Jolidon - foto citynews.ro

Handbalistele de la “U” Jolidon vor juca, miercuri, in devansul etapei a IX-a, cu Tomis Constanta. Partida va avea loc de la ora 18:00, in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

UPDATE!: Chiar daca in sedinta din 06.11, Comitetul Director a hotarat ridicarea dreptului de joc in Liga Nationala, pentru sportivii  transferati in perioada 01-30.09.2010, de catre echipa U Jolidon Cluj Napoca, incepand cu data de 05.10.2010, din cauza nerezolvarii litigiilor financiare cu sportivii proprii, una dintre cela mai bune jucatoare – Mihaela Tivadar, care a fost transferata in luna august de la HCM Roman, va putea fi folosita impotriva lui Tomis. Doar despre Herciu Madalina (care nu se afla in lotul lui U) este vorba in aceasta cauza, care nu afecteaza echipa ardeleana in masura in care a fost afectata formatia MINAUR, pana saptamana trecuta.

Este duelul intre ocupantele locurilor 2 si 3 din campionat. Va fi o partida incrancenata, in care ambele echipe va dori sa se impuna. Ne asteapta o perioada grea, cu 3 meciuri in 10 zile. Nu avem probleme de lot si speram sa nu apara dupa meciul cu Tomis pentru ca toate fetele sa fie apte de joc inaintea partidei din cupa EHF cu Oldenburg“, a declarat, pentru citynews.ro, Cosmin Salajan, directorul sportiv al echipei clujene.

Un adevărat derbi de etapă, în joc fiind poziţia secundă a Ligii Naţionale, deţinută de Tomis, care are acelaşi număr de puncte cu Jolidon, 13, dar un golaveraj mai bun.De la Cluj-Napoca, handbalistele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan vor pleca la Budapesta, de unde vor zbura joi spre Insulele Madeira, via Lisabona. Sâmbătă, de la ora 18.00, la Funchal, centrul administrativ al arhipelagului din Oceanul Atlantic, situat în apropierea coastei de Vest a Africii, constănţencele vor debuta în Cupa Cupelor, urmând să înfrunte, în al 3-lea tur al competiţiei, formaţia portugheză Madeira Andebol.

“U” Jolidon va juca in deplasare in cupa EHF, cu VfL Oldenburg (Germania), iar Tomis Constanta, in Cupa Cupelor, tot in deplasare, cu Madeira Andebol (Portugalia), la acest sfarsit de saptamana.

Dupa etapa a IX-a campionatul se intrerupe, pentru participarea echipei nationale la Campionatul European din Danemarca si Norvegia si pregatirea nationalei