Eliza Buceschi (17 ani) - 11 goluri cu Roman

CLASAMENTELE PENTRU HANDBALUL ROMANESC SI IN ACEST SEZON, CELE MAI COMPLETE SI DETALIATE – DOAR PE EUROHANDBAL! REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW) 

SCM CRAIOVA ofera surpriza etapei la feminin, invingand Zalaul lui Tadici – fara aportul uneia dintre cele mai bune jucatoare, Adriana Holhos. CSM Bucuresti nu se joaca nici la Brasov si inscrie iar multe goluri pentru o noua victorie, ajungand la 13 puncte in clasament . Baia Mare invinge Romanul iar noua speranta a handbalului maramuresean – Eliza Buceschi (17 ani), inscrie 11 goluri!! Energia lui Stanga egaleaza Odorhei, pe primul loc, insa jocul echipei este departe fata de locul fruntas ocupat. Stanga a cerut Time Out in min.8 la 0-1 cu Poli, iar Energia era condusa la pauza – 8-12!In a doua repriza selectionerul a schimbat sistemul de aparare si l-a scos pe Humberto (multe greseli de tinere a mingii si de pasare), gorjenii apropiindu-si victoria in final.Bacaul castiga la limita la Bucuresti si urca aproape de locurile europene. In formula – in sfarsit completa (s-a ajuns la o intelegere intre club, restantieri si FRH), Minaur a pierdut la Dinamo Brasov. 

Site-ul nostru va pune la dispozitie si in startul acestui nou sezon, cele mai complete Clasamente pentru handbalul masculin si feminin, ale Ligilor I din Romania – unice prin detalierea pe Acasa, Deplasare si General, dar si prin formatul prezentarii lor.  Ce au facut anul trecut si cum si-au impartit echipele punctele?!… Pentru pariori, aveti ARHIVA Rezultatelor si Clasamentelor handbalistice, ale sezonului trecut (2009-2010), care este afisata pe site-ul nostru, deasemenea. Urmariti Programul Ligilor nationale, pe Etapa sau, pe Echipa – la meniul vertical din dreapta. 

Astfel, puteti vedea cine joaca mai bine in meciurile de Acasa, sau din Deplasare, cine are un atac mai bun sau o aparare mai reusita, in cele doua variante, precum si sa faceti comparatii ale evolutiei echipelor, fata de sezonul competitional trecut! doar pe eurohandbal.ro 

REZULTATELE OFICIALE LE GASITI SI LA PROGRAM! (selectand etapa dorita, apoi click pe SHOW)
 

Programul Ligilor nationale poate fi urmarit pe doua directii: pe Etape sau pe Echipe. Trebuie doar sa selectati din Meniul “Program masculin/ feminin“, numarul etapei dorite sau echipa la care doriti sa vedeti ordinea desfasurarii meciurilor, cu echipele adverse in campionat si apoi sa dati click pe SHOW

Rezultatele etapei a VIII-a masculin: Universitatea Bucovina Suceava – CSM Bucuresti 40-33, HCM Constanta – UCM Resita 21-21, Steaua Bucuresti – Stiinta Dedeman Bacau 24-25, CSM Oradea – CSM Satu Mare 26-26, Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu – Universitatea Politehnica Municipal Timisoara 28-22, Dinamo Municipal Brasov – HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare 22-20, Universitatea Transilvania Cluj – HC Odorhei 27-32. 

Rezultatele etapei a VIII-a feminin: HCM Stiinta Baia Mare – HCM Roman 27-24, Tomis Constanta – HC Otelul Galati 29-20, SCM Craiova – HC Zalau 24-22, Rulmentul Urban Brasov – CSM Bucuresti 34-39, Oltchim Rm. Valcea – Dunarea Braila 38-21, CSM Cetate Devatrans – HCM Buzau 34-31, Universitatea Resita – Universitatea Jolidon Cluj 25-34.