Iuliu Csepreghi - HCM Constanta la Time Out

HCM CONSTANTA – UCM RESITA, sambata – ora 19,00, IN DIRECT pe DIGISPORT

DERBY MASCULIN DE ROMANIA – PREFATAT DE  FOSTUL ANTRENOR AL AMBELOR FORMATII – AIHAN OMER! DOAR PE EUROHANDBAL.RO – MAI JOS!

„În astfel de partide decisive treci peste orice probleme medicale şi încerci să dai cât poţi de mult. Chiar dacă parcursul nostru a fost unul oscilant, cred că suntem favoriţi. Suntem campionii României, suntem echipa cu cele mai mari realizări pentru handbalul românesc în Liga Campionilor şi nu ne poate fi teamă de niciun adversar din campionat. Nu trebuie uitat că s-a schimbat un antrenor care venise cu alte idei tactice, iar acum a venit Eden Hairi care încearcă să readucă sistemul şi stilul de joc gândit de Zoran Kurtes. Nu este uşor să o iei din nou de la capăt după ce o perioadă destul de lungă a trebuit să joci cu totul altceva. Suporterii noştri trebuie să înţeleagă acest lucru şi faptul că ne dorim la fel de mult ca ei să avem rezultate foarte bune. Este nevoie însă de timp să refacem acel stil care ne-a adus atâtea satisfacţii şi sunt convins că în cel mai scurt timp vom reuşi.

O victorie cu Reşiţa ne-ar oferi un moral extraordinar pentru restul partidelor din acest an. Reşiţa are jucători foarte valoroşi pe toate posturile şi joacă bine şi cartea contraatacului cu Ghionea, care este un jucător foarte rapid. Cu suporterii lângă noi nu avem cum să ratăm o nouă victorie în faţa Reşiţei. Suporterii au fost mereu determinanţi în partidele dificile şi trebuie să fie alături de noi şi în momentele mai puţin plăcute pe care le traversăm“,

a declarat Alexandru Csepreghi pentru site-ul oficial al clubului dobrogean constantahcm.ro.

CINE VA CASTIGA DUELUL HCM Constanta – UCM Resita?

HCM 1,60 – egal 9,00 – UCM 2,40 la bet-at-home.ro

Invincibilă în campionat în faţa Reşitei, pe care a bătut-o fără excepţie în ultimele sezoane, Constanţa simte că de fiecare data e mai greu să se impună. UCM a alergat făra succes pentru primul trofeu intern până anul acesta, în mai, când a reuşit să câştige Cupa României chiar în faţa HCM-ului, la loteria aruncărilor de la 7 metri, sub bagheta fostului secund Gligore Czari, care încearcă să facă uitată epoca Aihan Omer. Cu alte trei transferuri de marcă, în vara, Georgescu şi Vujadinovic de la Steaua, şi Stamate de la Minaur, Reşita şi-a anuntat clar obiectivul: titlul de campioana! Campioana nu are decit varianta victoriei pentru a recupera cele 2 puncte care o separa in acest moment de Resita, liderul la zi al Ligii Nationale informeaza NEPTUN TV.

Derbiul HCM – UCM Resita incheie etapa a 8-a a Ligii Nationale. Meciul va începe sâmbătă , de la 18.55.