RESTUL ETAPEI SE JOACA AZI, CU DERBY-UL CAMPIONATULUI LA CONSTANTA (Prefatat doar pe eurohandbal de Aihan Omer) SI MECIURI INTERESANTE LA  BUCURESTI, TG JIU SI BRASOV. PROGRAMUL IL AVETI MAI JOS.

In al doilea meci al etapei, handbalistii de la “U” Transilvania au pierdut, scor 27–32 (11–14), pe teren propriu cu HC Odorheiu Secuiesc, contand pentru runda a opta a Ligii Nationale dupa ce in prima partida – jucata joi, CSM Oradea si CSM Satu Mare au incheiat la egalitate 26-26.VEDETI CLASAMENTUL – cel mai complet si detaliat, ACTUALIZAT!

U TRANS. CLUJ – HC ODORHEI 27-32 vineri

Inaintea partidei de la Cluj, s-a tinut un moment de reculegere in memoria poetului Adrian Paunescu. Momentul de reculegere a fost partial pertrubat de galeria echipei oaspete, care a intrat in sala chiar in momentul in care la statie era difuzata o poezie a poetului informeaza citynews.ro

Dupa o prima repriza echilibrata in in actul doi, clujenii au ratat multe atacuri  si i-au permis echipei vizitatoare sa se desprinda la 3 goluri in minutul 43, iar apoi la 5, in minutul 49 (20 – 25), HC Odorheiu Secuiesc, impunandu-se in final cu aceeasi diferenta de scor: 27 – 32; aducand echipa harghiteana din nou, pe primul loc al clasamentului in special datorita formei extraordinare a macedoneeanului Kuzmanoski – golgeterul meciului cu 11 reusite! Odorhei continua sa se tina tare si se duce la 4 puncte fata de Constanta si 2 fata de UCM Resita, inaintea intalniirii directe, dintre cele doua, de azi.

U Cluj - HC Odorhei (foto ziuadecj.ro)

Marcatori:

“U” Transilvania Cluj: Bondar 9, Grasu 6, Burca 4, Bogdan 3, Lazar 3, Vladut 2.

HC Odorhei: Kuzmanoski 11, Ferenczi 5, Mihalcea 5, Rusia 5, Talas 3, Dimache 2, Stojlov 1.

“Am intalnit o echipa foarte buna, o ehipa care isi merita locul 1. Se pare ca mai avem mult de munca. E greu sa facem o analiza la cald, insa am intalnit o formatie buna, care joaca de mult timp impreuna”, a declarat, la finalul meciului, pentru citynews.ro –  interul Cristinel Burca, de la “U” Trasilvania.
“Sunt putin trist dupa acest meci. Ne-am dorit mult sa castigam, dar deocamdata atata putem. Baietii au vrut, dar nu este de ajuns acest lucru. Le multumesc suporterilor pentru sustinere. Ne pare rau ca nu am reusit sa invingem”, a afirmat pentru citynews.ro, Stefan Constantin, antrenorul clujenilor.

Liga Nationala – masculina Editia 2010-2011
Tur/Etapa  a VIII-a   sambata 06.11.’10 – PROGRAM COMPLET

CSM Oradea – CSM Satu Mare   ora 17:00 scor 26-26 (17-14)
reprog in 04.11
Arbitri:Stark/Stefan-B

Univ.Trans.Cluj – HC Odorhei ora 18:00 scor 27-32 (11-14)
reprog in 05.11 DIGISPORT direct
Arbitri:Bejenariu/Carligeanu-AG-B

Univ.Buc.Suceava – CSM Bucuresti ora 11:00
Arbitri:Calina/Belean-AG

Steaua Bucuresti – Dedeman Bacau ora 17:00
Arbitri:Georgescu/Moldoveanu-CT

Dinamo Brasov – Minaur Baia Mare ora 18:00
Arbitri:Eremia/Draganescu-GJ

ENERGIA PANDURII – Poli.Timisoara ora 18:00
Sala Sporturilor
Arbitri:Pop/Mokany-HD

HCM Constanta – UCM Resita ora 18:55
Arbitri:Pavel/State-BZ
DIGISPORT direct