HCM CONSTANTA – UCM RESITA, sambata – ora 19,00, IN DIRECT pe DIGISPORT

Din postura de lider, UCM Resita va infrunta in deplasarea din etapa a VIII-a a Ligii Nationale, echipa HCM Constanta, in derby-ul handbalului masculin romanesc al ultimilor ani. O victorie a formatiei UCM Resita ar face ca distanta in clasamentul ligii intre cele doua formatii sa creasca, lucru greu de acceptat de catre HCM Constanta, care in ultima etapa a cedat pe terenul Stiintei Bacau scor 29 – 25.

UCM Resita isi doreste prima victorie pe terenul campioanei en-titre HCM Constanta, sambata, 6 noiembrie. Formatia de la malul marii, detine monopolul victoriilor in intalnirile directe cu formatia antrenata de Gligore Czari, invingand de fiecare data echipa din Resita pe teren propriu in ultimii 6 ani. Tehnicianul reşiţenilor a apreciat că va fi un joc dificil, dar şi-a exprimat speranţa că la ora meciului echipa va fi într-o formă sportivă foarte bună. Antrenorul Gligore Czari a declarat marţi, 2 noiembrie, că handbaliştii care au fost convocaţi la echipa naţională au avut marţi primul antrenament, la Reşiţa. Toţi sportivii sunt apţi de joc, a precizat Czari pentru Radio Resita, in avancronica meciului, in afara de Florin Cuciula si Alexandru Vulpe, care oricum nu prea erau in primii 14.

De partea cealalta, HCM Constanta e si ea bucuroasa. După 2 săptămîni, HCM şi-a recuperat internaţionalii arată din nou ca o echipă ! Cu excepţia lui Timuzsin, învoit o zi în plus, lotul campioanei este complet. Grecul Riganas şi românii care au evoluat în preliminariile EURO 2012, Popescu, Toma, Csepreghi, Mureşan, Sabou şi Sadoveac, au revenit sub comanda antrenorilor Hairi şi Buligan. Înfrîngerile la scor cu Croaţia şi Spania, care l-au adus pe selecţionerul Vasile Stîngă în pragul demisiei sunt asumate de internaţionalii români. Sancţionaţi de conducere pentru rezultatele slabe şi cam plouaţi după neîmplinirile din ultima vreme, campionii strîng rîndurile, informeaza Neptun TV – dupa reunirea jucatorilor campioanei, efectuata marti.

În fruntea clasamentului Ligii Naţionale masculine de handbal se află trei echipe, la egalitate de puncte – 12, departajate de golaveraj, în următoarea ordine: UCM Reşiţa, HC Odorhei şi Energia Pandurii Tg.-Jiu,. HCM Constanţa este pe poziţia a 6-a cu 10 puncte.

JOACA HANDBAL! CU HCM ONSTANTA -UCM RESITA SI RAMANETI ALATURI DE NOI PENTRU INFORMATII DESPRE DERBY.

VOM INCERCA O SURPRIZA INTERESANTA!