Arena Larvik

DECLARATII ANTRENOR LARVIK, DUPA CALIFICAREA IN SEMIFINALELE CUPEI NORVEGIEI 33-24 CU BYASEN, SI ASTEPTATUL MECI CU OLTCHIM. FORMATIA NORVEGIANA VEDE JOCUL CU VALCEA, CA FIIND CEL MAI IMPORTANT PENTRU CALIFICAREA MAI DEPARTE IN LC SI A MENAJAT MIERCURI SEARA 3 TITULARE. TINE STANGE A FOST PRINCIPALA MARCATOARE CU BYASEN – 6 GOLURI.

Antrenorul Bøhn pentru eurohandball.com: “We are favourites”. Cititi declaratiile acestuia la STIRILE EHF!

Larvik Handbal Club a trecut in semifinalele Cupei Norvegiei, după ce trecut de Byåsen, cu 33-24 miercuri seara – in sferturile de finala. Acum atentia le este din nou, îndreptată spre Liga Campionilor.

LARVIK a avut puţin de lucru în sferturile de finală ale Cupei, fiind aproape de victorie, pe tot parcursul jocului desfasurat în Larvik Arena. Formatia campioana a avut un start bun, inca de la început, iar Byåsen nu a reuşit să facă lupta foarte interesanta informeaza site-ul oficial al gruparii scandinave.

Sperăm sa continuam la fel ca la acest început de an si mai departe, în afară de unele erori stupide din prima jumatate a jocului, adversarul nu ne-a pus probleme. Am condus in permanenta, şi cred că ne-am calificat surprinzător de ieftin la acest meci”, a spus antrenorul Karl Erik Bøhn după meci.

Rezultatul a fost clar inca de la pauza, 17-11 pentru echipa gazdă. Tine Stange a fost cea mai buna marcatoare, cu şase goluri reusite în cele din urmă. „A fost bine sa o ved pe Kristine înapoi în forma bună, în timp ce Kristine R. Kristiansen şi Thea Mork, de asemenea, au jucat bine. Cecile a fost, de asemenea, buna – ca de obicei”, a continuat Bohn.     

Această putere de a nu avea variatii si caderi in joc, se poate dovedi a fi foarte important împotriva lui Oltchim Vâlcea în acest weekend. Tonje Larsen, Gro Hammerseng şi Kari Mette Johansen au fost odihnite pe bancă, pentru perioade lungi ce urmeaza cu jocuri multe si grele, şi toate se concentrează acum pentru ziua de sâmbătă, vital fiind meciul din Liga Campionilor.

„Byåsen a fost un pic prea mica acum, dar acest lucru înseamnă că putem pune toate eforturile noastre împotriva Valcea sâmbătă – pentru ca va fi un joc complet diferit. Avem nevoie de picioare proaspete pentru acest joc, dar suntem si într-o forma foarte bună, astfel încât jucatoarele vor trebui să se confrunte si cu ceva mai puternic intr-o zi, asa cum este Oltchim – sambata” a spus Bohn conform site-ului gruparii.

„Dacă vom câştiga împotriva Valcei, drumul este larg deschis pentru jocurile de Champions League, în continuare. Mă simt destul de sigur că nu vom pierde acasă la Toulon, si sper ca vor fi o mulţime de oameni în tribune, pentru a ne ajuta si in continuare – sâmbătă cu Oltchim, spune Bohn.

Doar sub 1.000 de spectatori au fost aseara, în sferturile de finală în Larvik Arena. Dar pentru jocul de sâmbătă, in fata finalistei din Liga Campionilor de anul trecut – Oltchim Valcea, site-ul oficial al clubului, speră la 3-4 ori mai mult! 

Larvik Handbal Club – CS Oltchim Rm. Valcea se joaca IN DIRECT la Digisport, sambata ora 18,15.