TRICOU CSM BUCURESTIHCM Stiinta Baia Mare – CSM Bucuresti: 31-34 (14-14)

HCM Stiinta a pierdut pe teren propriu, cu CSM Bucuresti, 31-34, intr-un joc din etapa a VI-a a Ligii Nationale la feminin si se pare ca plecarea Melindei Geiger va fi greu de suplinit. Buceschi inscrie inca 4 goluri pe prima scena (3 din 7m) si se anunta inca de la 17 ani, noul pariu dupa melinda, pentru prima scena handbalistica si pentru nationala.

A fost un joc echilibrat, iar HCM a crezut ca va reusi sa obtina victoria, evoluând in fata publicului propriu. Chiar daca meciul a inceput bine pentru maramuresence, care au condus la 1-2 goluri diferenta, pâna la jumatate primei parti, si datorita blocarii experimentatei Alina Dobrin, de la oaspete, pe parcurs, rolurile s-au inversat. CSM Bucuresti a egalat la 8, iar apoi a condus ea cu 2-3 goluri. Finalul primei parti aduce o rasturnare de scor, de la 14-12 pentru HCM (28), la doua goluri in favoarea oaspetelor.

CSM iese mai bine si de la cabine, inscriind de trei ori la rând. Fetele din capitala, cu Strat si Geana in prin plan, jucatoare care stateau in umbra lui Dobrin, Avadanii si Niculae de obicei, ajung sa aiba sase goluri avans: 20-26 (50); chiar daca in min. 38, Cruceanu a primit rosu direct pentru fault (cu piciorul) asupra lui Rudics. Gazdele revin pana la 3 goluri, insa punctele merg la echipa lui Samungi, team care se inscrie serios in lupta pentru un loc in cupele europene.

“Ma bucur ca am castigat, de altfel am venit in aceasta deplasare decise sa castigam. Echipa din Baia Mare, insa, este o echipa valoroasa, a trebuit sa luptam ceva ca sa ne impunem” a declarat pentru emaramures.ro – Geana, de la CSM Bucuresti.

“Este dureros pentru noi ca azi nu am putut sa terminam cu o victorie. Mi-e greu sa spun acum care sunt cauzele… CSM a jucat mai bine si a castigat, are jucatoare cu tehnica individuala foarte buna.” a declarat pentru aceeasi sursa, Ion Gerhard, HCM Baia Mare.

MARCATOARE

HCM Stiinta: Cetateanu (11 interventii, a aparat 2 de 7m), Matei – Rudics 8, Hotea 6, Buceschi 4 (3), Mihai 4, Dobromir 3, Tatar 3, Osan 2, Puiu 1, Pop, Pirvut, Tomescu, Klocza. Antrenori: Ioan Baban, Ion Gerhard
CSM Bucuresti: Iordache, Guresoaie – Strat 10 (2), Geana 8, Cruceanu 6 (2), Avadanii 4, Popa 3, Dinu 1, Paval 1, Dobrin 1, Catrinoi, Niculae, Anghelina, Doica. Antrenori: Vasile Margulescu, Florica Iliescu