TOULON DOAR EGAL ACASA IN ULTIMA ETAPA DE CAMPIONAT!

Oltchim Rm. Valcea  –  Toulon Saint Cyr Var Handball(FRA), DIGISPORT direct, UPDATE: 28-19(15-9)

Este meciul al doilea al campioanelor noastre, in Liga Campionilor dupa eşecul suferit de Oltchim pe terenul danezelor de la Randers, venite în grupele Champions League în urma unui turneu de calificare. Infrangere care a surprins pe toată lumea, chiar şi pe oficialii EHF, care-au titrat pe site-ul propriu „Vâlcea a şocat la Randers”, continuând comentariile cu „debutanta a bătut finalista competiţiei din sezonul trecut” şi catalogând victoria gazdelor, în primul meci din Ligă, drept o mare surpriză.

Azi nu mai este loc de joaca si Oltchim tinteste victoria si impreuna cu publicul valcean trebuie sa treaca de campioanele Frantei, in ciuda tuturor problemelor care se tot “aud” din jurul clubului despre demisia antrenorului Kovacs. geiger va debuta si ea in Liga Campionilor…

Formatia franceza TOULON – actual loc 2 in Liga Franceza, a reusit doar un rezultat de egalitate 34-34 (15-17)! in ultima etapa de campionat, miercuri seara, pe teren propriu cu ISSY Paris Handball – clasata pe locul 5! Cea mai buna jucatoare a campioanelor Frantei, a fost congoleza MWSESA Christiane cu 10 goluri/14 aruncari. TOULON a fost egalata cu 13 secunde inainte de finalul partidei, desfasurata in fata a 500 de spectatori. S-au mai remarcat de la gazde: GNABOUYOU cu 6/8 si DEMBELE cu 6/10 reusite!

Echipa de handbal feminin Larvik HK (Norvegia) a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia daneză Randers HK, scor 33-19 (18-8), în cea de-a doua etapă din grupa C a Ligii Campionilor, în care evoluează şi campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea si a trecut pe primul loc al clasamentului.