Alex. Asoltanei – Minaur (186cm-80kg-n.09.89) – 6 goluri cu Energia

Energia castiga dar a avut emotii cu 10 minute inainte de final. Minaurul, a revenit la 2 goluri distanta, in doar 6 jucatori titulari in atac! Florea (energia) cu 13 goluri este din ce in ce mai bun la gorjeni!

ACUZE LA CONFERINTA DE PRESA!

CLICK AICI pentru a vedea de ce Minaur a jucat tot cu 9 jucatori!

Tot cu noua jucatori, plus trei componenti ai divizionarei A, a inceput Minaur si partida de sambata din etapa VII, desi cu o zi inainte Pres. Radu Mare, anuntase ca Minaur a platit o parte din datorii si ca are intelegeri de reesalonare pentru restul devergentelor financiare.

Aceeasi 9 jucatori care au facut atac aparare si la Oradea, au jucat 60 minute si cu Tg Jiu. Minaur incepe tare, insa de la 5-4, baimarenii au un picaj de forma si incaseaza gol dupa gol: 5-12 (in min. 23). Chiar si in repriza II – baimarenii reusesc sa intre in joc si sa se apropie la 2 goluri de o echipa cu pretentii. Incredibil, este 23-25 min.50, cand te gandesti ca o formatie schimba intruna jucatorii in atac – aparare, iar cealalta joaca in aceeasi formula de la inceput, iar Fotonea a fost  scos pe brate din teren in min. 56.

Evident ca in final, echipa gazda nu a mai avut forta sa revina, dar prestatia lor este laudabila, meritorie si foarte apreciata de lumea prezenta la sala si Presedintele clubului, care si-a cerut scuze dupa meci, pentru faptul ca echipa nu a avut, iarasi drept de joc pentru cei 9 jucatori.Gabriel Florea - golgeter Energia, 13 goluri cu Minaur

ACUZE LA CONFERINTA DE PRESA (CLICK AICI!): Ce a zis Vasile Stanga(Energia) despre spectatori, dar si Buceschi (Minaur) despre unul dintre arbitrii partidei si prestatia acestuia, precum si despre faptul ca Minaur nu este lasat sa joace(nu stim care?)

Minaur Baia Mare – Lignitul Pandurii Tg. Jiu 28-33 (9-17)
Sala polivalenta. Meci din etapa a saptea a Ligii Nationale de handbal masculin.

Minaur Baia Mare: Viman (8 interventii), Ilii (1), Cimpan 8, Asoltanei 6, Popescu 6 (2 din aruncari de la 7m), Buciuman 5, Fotonea 1, Micu 1, Gherasim 1, Juverdeanu, Puscas si Gaborean. Antrenori: Costica Buceschi – principal, Florin Mironescu – secund si Ioan Belu – cu portarii.

Lignitul Targu Jiu: Ciobanu (11), Dragomir, Florea 13 (4), Criciotoiu 5, Iacob 5, Novanc 3, Humberto 3, Kukrica 2, Sandru 2, Truica, Paius, Apolzan, Enache, Giotoiu, Radulescu. Antrenori: Vasile Stanga – principal, Mircea Bedivan – secund.

Au arbitrat: Octavian Fanata si Aurel Moldoveanu. Au fost dictate 3-4 aruncari de la 7m (transformate 2-4, a ratat Asoltanei) si 8-6 minute de eliminare. In min. 7 Apolzan a primit direct rosu pentru fault asupra lui Asoltanei.

JOACA HANDBAL! cu www.minaur.ro si emaramures.ro