Stamate in atac HC Odorhei - UCM Resita (foto ucmsport.com)

UCMR-istii vad de sus clasamentul, asa cum isi doresc sa fie si la sfarsitul campionatului si pleaca favoriti certi, in intalnirea cu nou promovata bucuresteana, in etapa VII. Se anunta un “JOACA HANDBAL!” spectaculos, in Caras, ambele echipe jucand un handbal in viteza, avand o medie a nr. de goluri marcate de 32,83 de partea resitenilor si 28,33 de partea bucurestenilor!

Insa, pentru aceasta partida, antrenorul Gligore Czari se confrunta cu probleme de lot si nu-i va putea alinia la start pe jucatorii Levente Szabo, Florin Cuciula, Borko Djordjevic, Predrag Vujadinovic si Alexandru Vulpe. Sunt incerti pentru partida cu CSM Bucuresti si jucatorii Marius Grozavescu si Valentin Ghionea, se arată pe site-ul oficial al bănăţenilor, www.ucmsport.com.

Caraseni au un moral foarte bun dupa cele doua meciuri grele castigate in Moldova, cu doua echipe tari ale campionatului – Suceava si Bacau, fiind totodata si primul meci pe care UCM Resita il disputa din fotoliul de lider in acest sezon. In fata vor avea o echipa de tineri, care alearga mult datorita fizicului care nu ii poate ajuta in confruntarile cu echipele de talie, de la CSM remarcandu-se pivotul Stamate.

Un duel interesant se va da intre acesta si Irimescu sau Paraianu, pe langa asteptatele faze spectacol, la care spera suporterii resiteni, care vor astepta o surpriza, duminica la Bacau, acolo unde HCM (contracandidata principala la titlu) vine dupa o partida grea cu Bosna – in Liga Campionilor! Astfel ca resitenii asteapta poate la fel de mult duelul de acolo, care le poate da un avans inaintea meciului direct din etapa viitoare, programata pentru 6 noiembrie!

Pretul unui bilet este de 5 lei iar pentru elevi, studenţi, pensionari şi angajaţii companiilor UCM Group preţul unui bilet este de 2 lei.

In pauza dintre cele doua reprize ale jocului, organizatorul UCM Sport va asteapta la tombola! UCM Resita invita publicul resitean sa-i fie alaturi sambata in intalnirea cu CSM Bucuresti de la Sala Polivalenta! anunta site-ul clubului.

CINCI JUCATORI DE LA UCM, LA LOTUL ROMANIEI PENTRU TROFEUL CARPATI SI MECIURILE CU CROATIA SI SPANIA DIN PRELIMINARIILE CE 2012

Selecţionerul Vasile Stângă a anunţat lotul primei reprezentive masculine de handbal pentru Trofeul Carpaţi, competiţie programată în perioada 21-23 octombrie, la Oradea. Din lot fac parte şi cinci jucători de la UCM Reşiţa, şi anume: Ionuţ Irimuş, Cristian Fenici, Valentin Ghionea, Ionuţ Georgescu şi Alexandru Stamate.

De la oaspetii de maine, tehnicianul Energiei l-a convocat la prima reprezentativa si pe pivotul Stamate.

JOACA HANDBAL! cu www.ucmsport.com si www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat