HCM CONSTANTA – BOSNA SARAJEVO 26-25 (16-12)

A fost o partida cu o evolutie incredibila a scorului, demna de un spectacol de Liga campionilor.

Formatia noastra s-a distantat in prima repriza la 6 goluri diferenta (7-1 si 8-2), iar in a doua parte la 7 goluri diferenta (22-15)! Insa de fiecare data, formatia vizitatoare, cu o putere de lupta specifica, a revenit de fiecare data. Totusi, vizitatorii nu au reusit niciodata pe parcursul meciului, sa treaca in avantaj! Iar intr-un final dramatic, Stavrositu a inscris cu 5 secunde inainte de final golul unei victorii frumoase! O bucurie pentru echipa noastra, care ramane cu sanse in continuare pentru optimile Ligii Campionilor, chiar daca jocul nu este la nivelul anului trecut. O partida care seamana cu o pereche de ochelari – conform Graficului cu evolutia scorului, oferit in exclusivitate de eurohandbal.ro si domo.ro.

O victorie adusa de public, de puterea de lupta a jucatorilor, de faptul ca HCM – a fost probabil echipa mai buna per ansamblu! A fost echipa care s-a vazut mai mult in joc, echipa care a oferit “JOACA HANDBAL!”, cu aruncari cu efect, a la Maricel Voinea – aruncari reusite de Toma (2) si Riganas!

Cele mai importante momente au fost cele de final si l-au avut in prim plan pe jucatorul cel mai curtat din tabara campioanei – Alex Csepreghi! La fel ca si in partida cu Rusia – care ne-a trimis la mondialele din Suedia, Csepreghi a crezut pana la final in victorie. A scos si atunci si acum, o eliminare in tabara adversa, iar in acest fel, cele 13 secunde ramase au fost suficiente pentru un gol al HCM-ului inscris de STAVROSITU!

Pentru daruire, inspiratie, curaj si lupta pana in ultima secunda, specifica doar marilor sportivi, eurohandbal.ro il considera pe Csepreghi (Karabatic de Constanta)- omul meciului.