HANDBAL LA TV – SAPTAMANA 11-17 OCTOMBRIE!

Campionatul se incinge la masculin. Nu mai putin de cinci echipe se afla pe primul loc in clasament, despartite de golaveraj: UCM Resita, HC Odorhei, HCM Constanta, U Transilvania Cluj si Energia Tg. Jiu. Toate au 10 puncte dupa 6 etape, iar etapa VII programeaza 2 meciuri tari: U Cluj – Univ. Suceava si Stiinta Bacau – HCM Constanta.

Nici unul nu va fi insa la TV, postul care are drepturile de transmisie la handbal alegand partida HC Odorhei – Dinamo Brasov vineri de la 20,00!

Digi transmite Oltchim si HCM in Liga campionilor – cinste lor! Inceputul de campionat a furnizat insa, doua partide si o surpriza: HC Odorhei! Daca meciurile si victoriile extraordinare ale harghitenilor in fata principalelor candidate la tiltu – HCM Constanta si UCM Resita, nu au fost transmise (datorita faptului ca echipa din Odorhei are ritualul ei inainte de partida si oficialii de acolo nu au vrut sa modifice ora de start a jocurilor, conform doleantelor celor de la Digi – asa cum ne-a anuntat Costi Pruna de la respectiva televiziune), acum vom vedea pe HC Odorhei dar cu Dinamo Brasov! Nu ca am avea ceva cu proiectul lui Dinamo de sub Tampa, dar parca prea mult vedem niste meciuri cu ei, in timp ce alte echipa lupta in partea superioara a clasamentului, pe viata si pe moarte pentru puncte!

Pana la urma e treaba celor din conducerea televiziunii, dar parca iubitorii de handbal merita sa vada un spectacol mai bun oferit de echipele cele mai in forma la acest inceput de campionat, partide mai echilibrate, intre echipele din fata clasamentului!

E adevarat ca etapa trecuta am vazut derbyurile de la Tg Jiu si Suceava, insa si acesta din urma doar inregistrat! dupa ce televiziunea a tot schimbat ora de transmisie, tocmai pentru a o vedea in direct!

Liga Nationala – feminin

 

Oltchim Rm. Valcea – U Jolidon Cluj      reprog 13.10 – ora 18:00 Sala Traian   DIGI PLUS

Liga Campionilor – masculin, Grupa D – 14.10.2010 ora 19:00

HCM Constanta                    –           HC Bosna Sarajevo (BIH)    DIGISPORT direct

Arbitri: Gousko/Repkin (BLR), Delegat EHF: Lund (DEN)

Liga Nationala – masculin

 

HC Odorhei – Dinamo Brasov   reprog vineri in 15.10, ora 20:00 – DIGI Direct

Liga Campionilor – feminin, Grupa C – 17.10.2010 ora 18:00

Oltchim Rm. Valcea              –           Toulon Saint Cyr Var Handball (FRA) DIGISPORT direct

Arbitri: Guseva/Vartanyan (RUS), Delegat EHF:  Schick (AUT)

ADVERSARELE LUI OLTCHIM SI HCM CONSTANTA, PRECUM SI MAJORITATEA PARTIDELOR DIN LIGA CAMPIONILOR, LE PUTETI URMARI SI PE TELEVIZIUNEA ON LINE A FEDERATIEI EUROPENE – WWW.EHFTV.COM (Programul transmisiilor IN DIRECT, pentru urmatoarea perioada il gasiti aici: PROGAM TV PE EHFTV.COM) 

Partidele echipelor romanesti nu pot fi urmarite pe ehftv.com!

Cu PROGRAMUL – pentru restul partidelor transmise de Digi (din LC), va vom tine la curent la fereastra NEWS FLASH!