LOCURILE 4 IN ACEST MOMENT, CU ACELEASI NR. DE PUNCTE (8) SI DIFERENTE DE GOLAVERAJ (+28), ISI DISPUTA LOCUL DE LIDER IN LIGA I MASCULIN, DUPA ETAPA VI – IN DIRECT PE DIGI SPORT, VINERI ORA 18,00!

UPDATE! SUCEAVA – RESITA 29-30 FINAL! Resita trece pe primul loc – aveti clasamentul actualizat!

Bataie pe primul loc in etapa VI! Locurile 1 – Odorhei, Tg Jiu si Constanta, toate cu cate 10 puncte, despartite de golaveraj, pot fi intrecute dupa derbyul din Bucovina de vineri, de una dintre cele doua echipe din duel! UCM Resita pleaca intr-o noua expeditie in Moldova, una foarte importanta pentru titlu, dupa acest inceput foarte interesant de campionat si va incerca sa invinga o alta formatie din zona, dupa cel mai bun meci din actualul sezon care a adus succesul repurtat saptamana trecuta la Bacau, in fata Stiintei Municipal Dedeman. Adversarul – Suceava lui Bibirig si Ghervan, ii asteapta pe caraseni din pozitia echipei cu cea mai buna aparare din Liga I, avand o medie a golurilor primite/meci de 26,2!

Studentii suceveni, vin si dupa doua rezultate pozitive: cu Stiinta Bacau – un meci in care s-au daruit exemplar si o victorie in deplasare cu Dinamo Municipal Brasov; dorind sa prelungeasca sirul de partide fara infrangere pe teren propriu. Cu o victorie in fata UCM-ului, campionatul se anunta in joc, moldovenii putand intra si ei in lupta pentru primele 3 locuri! In concluzie, CINE PIERDE? iese momentan din lupta pentru podium! In speranta unei victorii si a inca unui pas spre vis – titlul de campioni, resitenii vor avea si sprijinul unei micute galerii, formata din cca. 20-30 persoane!

RESITA PUTERNICA DAR “NEOMOGENA”

Handbalistii suceveni cred ca UCM Resita este mai puternica decat anul trecut, cel putin prin prisma achizitiilor din vara. „Studentii” mizeaza totusi pe faptul ca resitenii nu formeaza inca o echipa omogena.  „Au luat jucatori foarte valorosi, dar nu stiu cat de omogena este echipa lor in acest moment, drept dovada si infrangerea lor de la Odorhei. Noi ne dorim foarte mult victoria, pentru ca daca invingem Resita avem un atuu in fata celorlalte contracandidate la un loc de cupa europeana”, este de parere Claudiu Dediu, conform colaboratorului nostru gazetasv.ro.

Suceava se pregateste cum se cuvine pentru o performanta notabila, in acest sezon si se bucură în continuare de susţinerea municipalităţii. Recent, în contul Universităţii a intrat un miliard de lei, iar până la sfârşitul anului “studenţii” vor mai primi alte trei miliarde de la institutia condusa de I.Lungu, din totalul de 10 miliarde cu care s-au angajat sa ajute performanta sportiva la handbal!

3 jucatori, sunt anuntati ca fiind incerti pentru partida de vineri in lotul moldovean conform ziarului amintit. Este vorba despre Bogdan Soldanescu, Florin Ciubotariu si Adi Mitrea.

Arbitrii Dinu/Din arbitreaza si aceasta partida, dupa ce marti au oficiat la Tg. Jiu – Odorhei, partida care a adus prima infrangere liderului.