Cristian Ghita - Stiinta MD Bacau

STIINTA MD BACAU ARE O SINGURA VICTORIE IN PRIMELE 5 ETAPE!

Despre cauzele care au dus la acest inceput mai greu de campionat pentru bacauani, cum se motiveaza pentru restul partidelor, daca sunt probleme si cum pot fi ele rezolvate, precum si cateva cuvinte si despre meciul care urmeaza, cu CSM Bucuresti in deplasare – Aveti mai jos, declaratiile unui viitor inter dreapta al echipei nationale de seniori (actualmente la tineret) – CRISTIAN GHITA, STIINTA MD BACAU!

Eu cred ca totul a inceput de la primul meci, cu Minaur Baia Mare cand nu am reusit sa luam 2 puncte sigure, care ne dadeau incredere in noi si un moral ridicat. A fost un meci in care ei, au avut 14 minute de eliminare si noi doua sau patru, dar noi nu am stiut sa profitam si asta s-a vazut si in scor. Al 2-lea meci a fost acasa, impotriva Timisoarei si toti baietii au fost motivati, in special datorita faptului ca, antrenor la echipa banateana era domnul Otto Hell. Unii jucatori care nu au fost folositi cat timp dansul a fost antrenor la noi, au vrut sa ii dovedeasca ca a gresit si au jucat perfect, si astfel, am castigat la scor !

Pe urma, a venit meciul de la Satu Mare unde, echipa noastra a jucat lamentabil, cu foarte multe ratari si aparare zero.

Nu pot sa imi explic care e motivul pentru care nu reusim sa luam puncte in deplasare si nu reusim sa ne motivam, cum o facem acasa?!.

Meciul de la Suceava a fost extrem de greu si toata lumea se astepta la asta. Noi nu am castigat niciodata la Suceava, dar in acea zi ne-am dorit mai mult decat orice sa castigam acolo, insa ne-au impiedicat sa luam cele 2 puncte, doua greseli facute la momentul nepotrivit!

Iar cu Resita a fost un meci in care adversarii ne-au dominat fizic. Noi nu am reusit satrecem de apararea lor foarte masiva, iar ei s-au desprins de noi, cu arma contraatacului.

Meciul care ne asteapta sambata la CSM Bucuresti, nu este un meci greu, dar este foarte important pentru noi, deoarece ne dorim foarte mult sa revenim si sa luam primele 2 puncte din deplasare. Si cred ca, in special, va fi un meci pe care daca il vom castiga, vom avea un moral bun pentru urmatorul meci de acasa, incomparabil mai greu, cu campioana HCM Constanta!

In incheiere talentatul sportiv al Stiintei, a vorbit si despre persoana sa:


Cristian Ghita (stg) -inter dr. Stiinta MD Bacau

Cristian Ghita

Acum e mai bine! pentru ca am inceput sa joc mai mult la echipa de club si sa prind experienta. La Bacau voi ramane pana la varsta de 23 de ani si pe urma vom vedea! Pana atunci nu am alte planuri decat sa ma pregatesc bine cu echipa sa sa luam o medalie! Pe 18.10 voi pleca la Sighisoara in pregatiri cu lotul national de tineret si pe urma ne vom deplasa in Tunisia pentru un turneu amical.”

JOACA HANDBAL! cu www.stiintahandbal.ro si eurohandbal.ro