M.Geiger - inter dreapta ROMANIA

CINCIZECI DE MII DE EURO A PLATIT OLTCHIM LUI HCM!

JUCATOAREA FINALEI DE CUPA MONDIALA DIN DANEMARCA – CUMPARATA SI EA DE OLTCHIM, DUPA CE ISI PRELUNGISE CONTRACTUL CHIAR IN ACEASTA VARA – PANA IN 2012, CU CLUBUL DIN MARAMURES!

C.S. Oltchim a transferat azi – 05 Octombrie 2010, in schimbul a 50.000 euro, de la clubul HCM Baia Mare, pe sportiva de nivel international Melinda Anamaria GEIGER. Aceasta a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea valceana si va avea drept de joc in Liga Campionilor, chiar din primul meci al gruparii – cel cu Randers (DAN) din deplasare (sambata ora 15,30 – Direct pe Digi Sport). Ce a mai primit HCM in schimb si cine a facut o afacere buna – aveti mai jos!

Melinda a declarat pentru iubitorii handbalului, prin intermediul site-ului oficial al clubului valcean:
“Consider ca este un pas mare facut de mine pe plan sportiv prin efectuarea acestui transfer. Sper sa ma integrez repede in echipa, profit de faptul ca deja cunosc pe majoritatea fetelor iar despre restul am aflat ca sunt colege extraordinare.
Stiu ca obiectivele de performanta ale clubului pentru acest sezon sunt castigarea campionatului intern, a Cupei Romaniei si jucarea finalei Ligii Campionilor. As vrea ca toate acestea sa fie posibil de realizat, sa coincida cu venirea mea iar eu sa imi aduc atat cat pot contributia. Clubului din Baia Mare ii multumesc pentru tot suportul de care am beneficiat in toti anii cat am activat la acesta, le multumesc suporterilor din orasul meu natal si sper ca cei din Rm. Valcea sa ma primeasca cu bratele deschise deoarece am informatiii despre spectatorii valceni ca sunt atasati echipei si jucatoarelor.
Sunt curioasa cum vor decurge noile antrenamente, abia astept sa il cunosc pe dl. Kovacs si de-asemenea abia astept sa joc in Liga Campionilor. M-am convins ca atmosfera din aceasta competitie este incomparabila cu celelalte cupe europene”.

Oltchim tine astfel, inca o valoare romaneasca in tara! Si se pare ca a facut o afacere foarte buna, mai ales ca Daniel Kotecz – HCM a declarat ca, numai in ultimele doua luni pentru golghetera echipei baimarene, au sosit oferte din Ungaria, Austria, Serbia, Danemarca, Germania! Oltchim a platit pentru transferul Melindei suma de 50.000 euro, la care se adauga un set complet de echipament sportiv si invitatia la un turneu de pregatire in luna decembrie. Geiger a semnat un contract de joc cu campioana Romaniei pe doi ani si jumatate si va purta numarul 55 pe tricou, cel care l-a avut pana in prezent si la nationala Romaniei informeaza site-ul gruparii maramuresene! Care face si ea o afacere buna, tinand cont ca jucatoarea a semnat de curand un nou acord cu clubul, care era valabil pana in 2012! Oltchim incercand la sfarsitul contractului anterior sa o sufle baimarenilor pe Geiger, fara sa plateasca vreun ban!

Transferul fiind realizat astazi 05.10.2010 – in ultima zi ce permite inscrierea pentru grupele Ligii Campionilor – Melinda Anamaria GEIGER are drept de joc in competitia amintita informeaza csoltchim.com.