UNIV.SUCEAVA INCEPE BINE NOUA EDITIE! OBTINE VICTORIA SI LA BRASOV. MECIUL CU RESITA, DE VINERI – ora 20, Direct pe Digi; SE ANUNTA INCENDIAR, DEVINE DERBYUL ETAPEI VI SI POATE DUCE ECHIPA BUCOVINEANA PE PRIMUL LOC!

VIDEO – REZUMATUL PARTIDEI CLICK AICI!

Sucevenii au inceput foarte bine partida de la Brasov si dupa un prim gol al gazdelor, Adomnicai, Chirut si Bursuc (in prim plan)  il determina pe Eliodor Voica sa solicite TO chiar in minutul 7, deoarece scorul devenise 1-5! Nu se schimba mai nimic in jocul lui Dinamo si scorul creste si se mentine constant, la 5-6 goluri diferenta (2-8 min.10; 4-10 min.15; 6-12 min.18). Brasovenii resimtind lipsa golgeterului – extrema Voica, suspendat de FRH 2 etape, dupa incidentul cu Savenco de la Tg. Jiu. Suceava respira bine, pana la pauza: 13-18.!

Nu acelasi lucru se poate spune dupa inceperea RII. Simtind probabil ca valoarea pe care o au in confruntarea de la Brasov, le va aduce victoria, sucevenii o lasa, specific romanesc, “mai moale” si Dinamo nu iarta! Diferenta este recuperata in numai 9 minute de gazde si meciul se aprinde! Doar 10 minute insa! Cu o experienta mai bogata, sucevenii constransi de scor apasa din nou pe acceleratia, numita faza 2 si contraatac si pun din nou doua goluri diferenta in min.49. Ecartul se mareste constant in ultimele minute si cele 6 goluri diferenta din final, arata destul de bine diferenta actuala dintre cele 2 echipe.

DINAMO : Cojocea 13, Capotă 4, Purcărea 3, Băluţ 2, Dragnea 2, Bota 1, Baican 1.

UNIV. SUCEAVA: Chiruţ 8, Adomnicăi 6, Mitrea 6, Bursuc 4, Gavriloaia 4, Pancu 3, Dediu 1, Acatrinei 1.

DERBYUL ETAPEI VI: UNIV.SUCEAVA – UCM RESITA (vineri, 08.10.10 – ora 20,00) IN DIRECT PE DIGI SPORT!

JOACA HANDBAL! cu Univ. Suceava si www.gazetasv.ro