DERBYUL DUNARII SA INCHEIAT NEDECIS! FANII GALATENI AU INCERCAT SA FACA SCANDAL LA SFARSIT SI SA SE IA DE GALERIA DE LA BRAILA! CONFLICTUL A FOST APLANAT DE … SPECTATORI! 

In sala “Siderurgistul” s-a desfasurat un nou episod din derby-ul handbalistic Hc Otelul-Hc Dunarea Braila. Micuta sala “Siderurgistul” a fost aproape plina la acest meci, atmosfera din sala fiind una specifica unei intalniri intre doua rivale apropiate, Galati-Braila.

Galatencele incep foarte bine meciul si preiau conducerea pana la 4-0 in minutul 13. Brailencele se trezesc abia in minutul 15 cand marcheaza primul gol, pana atunci Mihaela Blaga “inchizand” poarta. La 4-1 galateanca de pe banca brailencelor – Alexandrina Oprea Soare, cere Time Out! Un timp de odihna ce avea sa fie benefic echipei sale, care incepe cursa de urmarire cu otelarele, aflate la conducere: 5-3 si 6-4 in minutul 26.

Pana la pauza otelarele cedeaza initiativa si permite brailencelor sa egaleze situatia pe tabela de marcaj. La cabine se intra cu 7-7, un scor care a surprins pe toata lumea din sala dupa inceputul bun al gazdelor. Dupa pauza, Braila marcheaza prima cand spectatorii erau inca in pauza! Partea a doua este echilibrata, 10-9 in minutul 37, 13-13 min 48, 16-14 min 50. Finalul se joaca pe contre, ambele echipe au posibilitatea sa dea lovitura in minutul 57. HC Otelul conduce cu 18-17, cu un om in plus pe teren, gazdele cauta golul desprinderii si al victoriei, insa otelarele rateaza exasperant de mult! Daciana Curtean este eliminata (2+2), cand echipa avea mare nevoie de ea, si cele care marcheaza in final, sunt brailencele.

La finalul meciului, cativa fani galateni incearca sa ajunga in sectorul rezervat brailenilor si sa le aplice ceva corectii fizice, fanilor veniti de la Braila, dupa ce s-au duelat verbal pe parcursul meciului, dar conflictul este aplanat de spectatorii prezenti la meci, pana la interventia tardiva a jandarmilor! Conflictul fiind aplanat! Etapa viitoare Hc Otelul va juca in deplasare la Bucuresti cu nou promovata Csm Bucuresti, Duminica 10 octombrie de la ora 14.00.     

HC Otelul Galati: Horjea 7, Tudor 3, Cioaric 2, Iacob 2, Grigore 2, Drutu 1, Curtean 1.

HC Dunarea Braila: J.Luca 5, Craciun 4, Moldovan 3, Tomuleanu 2, Brot 2, Adespii 1, Lazarin 1.

JOACA HANDBAL! cu www.hcotelulgalati.ro si www.sportgalati.blogspot.com