ENERGIA TG JIU – FC PORTO VITALIS – sambata ora 18,00 (netelevizat) – tur

Sâmbătă e ziua cea mare pentru Energia. Echipa de handbal gorjeană revine după patru ani în cupele europene, aşa că aşteptările sunt mari. Oficialii de la Energia se pregătesc de zor pentru a face impresie bună şi pentru ca organizarea partidei din Cupa EHF să fie impecabilă.

Suntem pregătiţi din punct de vedere administrativ, avem şi avantajul de a şti ce să facem pentru că am mai organizat un meci de cupă europeană”, a declarat preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu.

În ciuda înfrângerii din ultima etapă de campionat, conducerea clubului gorjeană speră ca sâmbătă Sala Sporturilor din Târgu Jiu să fie din nou neîncăpătoare. Conducerea gorjeana, chiar a facut un apel  la suporterii care vin la meciul ENERGIA vs FC PORTO! Ei au avut rugămintea ca spectatorii sa se  îmbrace (sau să poarte ceva) în culoarea roşie sau albastră – culorile traditionale ale clubului.

“Forfotă” mare joi, la Sala Sporturilor din Târgu- Jiu unde muncitorii schimbă scaune, spală parchetul, vopsesc vestiarele pentru ca totul să fie perfect înaintea meciului de sâmbătă dintre Energia şi FC Porto.  De bunul mers al lucrurilor se ocupă chiar primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Oaspeţii din Portugalia sunt aşteptaţi joi iar edilul vrea să le facă o primire de gală şi să le arate frumuseţile oraşului. Cât despre partida din cupa EHF dintre Energia şi Porto, Cârciumaru este încrezător că elevii lui Stângă vor face un meci mare la Târgu- Jiu. Zeci de jandarmi şi poliţişti comunitari vor fi prezenţi, sămbătă, la Sala Sporturilor pentru a menţinea ordinea la meciul dintre Energia şi Porto.

NU SE TELEVIZEAZA TURUL! RETURUL SUNT SANSE!

În privinţa organizării meciului tur dintre Energia şi FC Porto, acest joc nu va putea fi văzut la televizor. „Meciul de sâmbătă nu este televizat. Cei de la Digi Sport au un alt program şi nu vor transmite meciul nostru din manşa tur”, a mai comentat Gore Popescu.

“Dacă suntem băieţi deştepţi şi îi scoatem din ritm să nu intrăm în ritmul nebunatic al lor nu avem nicio şansă. Trebuie să o băgăm în poartă, asta mă îngrijorează. Faza a doua şi contraatacul trebuie duse aproape de perfecţiune. Sper să nu fie trac şi emoţii. Cred că vom câştiga şi o vom face la o diferenţă de circa cinci goluri. Nu pot să spun însă şi dacă un astfel de avantaj ne-ar fi suficient pentru a ne califica.” a declarat pentru sportingorj.ro – antrenorul Vasile Stanga

ENERGIA TG JIU – FC PORTO VITALIS – sambata ora 18,00 (netelevizat) – tur

ARBITRII: Novikov/Perepilitis (UKR)

OBS.:Vizitiu Nicolae (MDA)