Leonard Bibirig - antrenor CSU Suceava (gazetasv.ro)

Universitatea Suceava continua sa ramana neinvinsa in seria confruntarilor directe cu Stiinta Bacau. Handbalistii suceveni au castigat duminica seara la limita in fata formatiei bacauane, scor 27-26(12-12). Declaratie Armanu – Stiinta Bacau, mai jos!

Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, niciuna dintre echipe nereusind sa se distanteze la mai mult de un gol. Dupa 12-12 la pauza, sucevenii au inceput sa isi majoreze avantajul, iar in minutul 43 conduceau cu 21-16. Oaspetii au revenit in joc si cu 9 minute inainte de final au restabilit egalitatea, scor 23-23. Finalul partidei a fost tensionat. La scorul de 27-26, oaspetii au avut ultimul atac, fosta extrema stanga a Universitatii, Florin Dospinescu, a trimis mingea in bara, iar scorul a ramas neschimbat.

CSU Suceava: Pralea, Andrei – Chirut(6 goluri), Dediu(5), Adomnicai(4), Gavriloaia(3), Ciubotariu(3), Bursuc(2), Ilies(2), Pancu(1), Acatrinei(1), Zvanciuc, Soldanescu, Tutu, Mitrea, Serban;

Stiinta Bacau: Tevzadze, Tamas – Moskalenko(10 goluri), Rotaru(6), Ghita(3), Dospinescu(3), Gurkovskiy(2), Bujor(1), Dinescu(1), Manea, Iancu, Paunica, Sipos, Grieze, Tarita, Cadar;

In ciuda rezultatului negativ inregistrat de echipa sa, antrenorul Stiintei Bacau, Gabriel Armanu, s-a declarat multumit de jocul elevilor sai. Tehnicianul bacaunilor a precizat ca, fara cateva greseli individiuale, ar fi putut lua doua puncte de la Suceava.

“Cei care finanteaza echipa, suporterii si noi eram invatati cu rezultate bune pana acum, insa trecem printr-o perioada nefasta. A fost un meci antrenant, asa cum mi-as dori sa vad cat mai multe in Liga Nationala. Jucatorii mei au dat un exemplu de daruire si doar 2-3 inexactitati au facut sa plecam fara niciun punct de la Suceava. Puteam sa castigam, dar la fel de bine puteam sa si suferim o infrangere la diferenta mare. La vestiare le-am spus jucatorilor ca, dupa meci, trebuie sa se uite in oglinda si sa spuna ca au dat totul pentru victorie. Au intalnit echipa momentului in handbalul romanesc si dupa cum au jucat, nu trebuie sa le fie rusine cand se uita in oglinda. O analiza completa asupra echipei va fi facuta dupa meciul cu Resita”, a declarat Gabriel Armanu.

Dupa desfasurarea etapei a IV-a a Ligii Nationale de handbal masculin, Universitatea Suceava ocupa pozitia a 4-a in clasament. In urmatoarea etapa, handbalistii suceveni infrunta sambata, la Brasov, echipa locala Dinamo. De partea cealalta, bacauanii se afla pe un incredibil loc 9, total neasteptat fata de valoarea lotului, cu doar 2 puncte acumulate!

JOACA HANDBAL! cu www.gazetasv.ro si Univ. Suceava