Oana Manea - Romania

PARTIDA VA FI TRANSMISA IN DIRECT DE DOLCE SPORT   (UPDATE!: 23-21 FINAL SI SUNTEM IN FINALA PENTRU A DOUA OARA CONSECUTIV)

Programul încărcat, principala problema pentru fetele din lotul campioanei României – Oltchim Rm. Valcea. 6 meciuri in 14 zile!!!

Romania isi apara in continuare, titlul cucerit anul trecut la GF WCup si intalneste in semifinale echipa antrenata de cel care a cochetat cu banca Oltchimului – Olivier Krumbholz. Franta a reusit 2 victorii in grupa A, cu Ungaria si Germania, fiind invinsa de tara gazda – Danemarca. Noi nu am cunoscut infrangerea in Grupa B.

Meciuri tari am avut intotdeauna cu Franta, dar de cele mai multe ori am iesit invingatoare. De referinta pentru handbalul de la noi, ramane acel meci cu Franta, care a adus atata bucurie in Romania, echipa gazda a turneului final de atunci, fiind eliminata de tricolore, dupa patru reprize de prelungiri, intr-un meci dea dreptul dramatic (ROMANIA – FRANTA VIDEO – CLICK AICI PENTRU ULTIMELE 5 MIN. DIN PRELUNGIRI )Fetele de la Oltchim vor juca 6 meciuri în 14 zile, ultimul cel cu Randers debutul in LC), fiind si cel mai important. Daca mai pui si deplasarile …Le mai ramane timp si de o cafea! 🙂 Nu degeaba Galca nu ar mai dori sa ramana langa tricolore

Doisprezece jucatoare din lotul Oltchimului se află în această perioadă cu Naţionala României la Cupa Mondială din Danemarca. După ce vor reveni de la această competiţie, ele vor intra în programul echipei de club, care va fi foarte încărcat. Joi, 30 septembrie, de la ora 18.00, Oltchim va primi vizita celor de la Tomis Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale, apoi sâmbătă, 2 octombrie, tot de la ora 18.00, va juca în Sala Traian cu Cetate Deva, iar marţi, 5 octombrie, se va deplasa la Reşiţa, pentru a disputa în devans partida cu Universitatea din localitate.

După aceste meciuri din campionatul intern, urmează pentru gruparea vâlceană partida de foc, de debut în grupele noului sezon al Ligii Campionilor, cu Randers, ce se va desfăşura în Danemarca, pe 9 sau 10 octombrie.