Ivano Balic - Croatia Zagreb

BALIC LA PUTERE! FARA SA FORTEZE! INFRANGERE DRASTICA A CAMPIOANEI NOASTRE!

EVOLUTIA COMPLETA A PARTIDEI O AVETI PE CHAT-UL NOSTRU. Caseta tehnica, mai jos.

Dupa un joc controlat autoritar de echipa croata! Echipa noastra a inscris

prima, dupa care croatii s-au dus incet incet spre o victorie clara. Balic a inscris un gol superb, in minutele de final, direct in vinclu, de la aproximativ 12 metrii!!. In Sala Sporturilor s-a strigat catre finalul partidei “DEMISIAAA!” cu aluzie la antrenorul lui HCM – Jovica Cvetkovic. UPDATE MAI JOS!

Inceputul de meci a fost foarte greoi din ambele tabere. Primul gol il reusim noi abia in minutul 5, cand Toma reuseste sa sparga gheata in meci. Publicul saluta cu entuziasm aceasta reusita a capitanului lor. Avea sa fie prima, dar si ultima rabufnire a spectatorilor, prezenti in numar de peste 1.800, la acest prim joc din Liga Campionilor al favoritilor!


Laurentiu Toma (foto eurohandbal.ro)

Ce a urmat?! Nici cel mai pesimist suporter al gazdelor, nu a anticipat! Croatiimarcheazade 4 ori consecutiv in urmatoarele 7 minute, iar noi reusim cel de-al doilea gol, deabia in minutul 12. Si si atunci, pentru ca am avut o dubla superioritate numerica. Chiar si asa, Balic, care a intrat pe teren dupa minutul 6, inventeaza un gol in circulatie pe extrema si o pasa de gol si reusesc 2 goluri! in inferioritate dubla! Se face 8-3 si totul mergea prost.

Neinspiratia antrenorului Constantei, cu rolul de coordonator incredintat lui Chike Onyejeke, cu Toma iesit din joc (dupa primul gol al partidei, reusind o a doua realizare doar in min 58), cu faulturi in atac ( 3-4), cu joc haotic in atac, oaspetii pun un ecart de 6 goluri la pauza (9-15), in ciuda faptului ca primesc si un cartonas rosu direct, pentru un fault destul de dur la Csepreghi. Iar diferenta, putea fi si mai mare, daca Popescu nu ar fi avut cel putin 7-8 interventii excelente. Dar putea sa fie si mai mica, daca ai nostrii nu il faceau “MARE” pe portarul Sego!

Ca intr-un ecou, incepe si repriza II. Noi inscriem o data si apoi croatii o fac de 4 ori consecutiv, iar spectatorii sunt total debusolati! Este 10-19!! Si era doar minutul 36! Vukic este cel mai bun de pe teren cu 13 reusite, Balic isi face “datoria” pentru spectatorii veniti sa il vada pe “meserias” si le arata de ce e in stare – Un “JOACA HANDBAL” trasor! de la 12 metrii de pe picioare, din inter stang, direct in vinclul din dreapta al portii dobrogene!

Au venit, au jucat si au castigat, lasand impresia ca nu au fortat!

Vazand evolutia favoritilor, de la care se asteptau la mai mult, constantenii au strigat DEMISIA! catre antrenorul Jovica Cvetkovic. Dar acesta a declarat la conferinta de presa de dupa partida ca, e important si ce zic suporterii, dar mai important este ce zice conducerea clubului.

Sigur, echipa noastra e de abia la inceput, insa, parca nu mai are fata aceea de viteji si luptatori, cum o aveau anul trecut, Csepreghi confirmand si el, jocul slab al echipei sale, in declaratia facuta imediat dupa partida celor de la Digi Sport: NU a mers nici apararea nici atacul! Parca ne-am adunat de pe strada, pentru prima data pe teren!”

HCM Constanta – RK Croatia Osiguranje Zagreb 23-33 (9-15)

MARCATORII:

HCM ConstantaCsepreghi 7g, Muresan 6g, Toma 2g, Sabou 2g, Angelovski 1g, Schuch 1g,  Onyejeke 1g, Adzic 1g.

RK Croatia ZagrebVukic 13g, Balic 4g, Horvat 4g, Jaskic 1g, Kopljar 6g, Maric 3g, Spiler 2g.

Eliminari de 2″: 3X2 min / 7X2 min (Gojun Yakov a primit Rosu direct min.21)

Aruncari de la 7m: 3 reusite din 3 / 3 reusite din 4