Stiinta Bacău n-a avut solutii în fata unei trupe supermotivate a CSM-ului si cu un Vizhbovskyy în mare formă, elevii lui Palko si Istrate au dominat de la un capăt la celălalt.

Gabriel Armanu: “Nu am o explicaţie logică a ceea ce se întâmplă cu echipa” DECLARATIE COMPLETA – CLICK AICI!

Sătmărenii au condus ostilitătile iar moldovenii au fost parcă o umbră palidă a trupei care se impunea sezonul trecut în sala LPS la 13 goluri. 

“A fost o revansă pentru noi. Ne-am simtit umiliti sezonul trecut de băcăuani când ne-au bătut acasă la 13 goluri. Dacă vă aduceti aminte atunci jucătorii au fost penalizati pentru lipsa de dăruire. Acum am jucat foarte bine nu le-am dat nicio sansă si am demonstrat că primele două înfrângeri au fost niste accidente” – a spus antrenorul Ioan Palko.

CSM Satu Mare a condus din primul minut, Stiinta a tinut pasul pînă la 6-6 după care ai nostri s-au desprins decisiv si au condus mereu la 5-6 goluri.

Panazan si Teremi au închis poarta în vreme ce de partea cealaltă Tevzadze a avut o evolutie modestă. Liberţ, Munea, Varady sau Timofte au arătat o poftă deosebită de joc, Surducan si Savlovschi au jucat perfect iar Vizhbovskyy a fost dirijorul unei trupe care a executat o partitură perfect pusă-n scenă de Palko si Istrate.

De menţionat este faptul, ca în ultimul minut a marcat primul său gol din Ligă juniorul Pop Raul.

După partida de la Baia Mare, Gabriel Armanu spunea că după acest meci se va trage linie şi se vor trage concluziile. Aşteptăm cu interes, deoarece e clar că lucrurile nu se mişcă într-o direcţie bună la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău – a spus acesta conform bacaulsportiv.ro

sursa: www.csmsatumare.ro

sursa foto: www.bacaulsportiv.ro