ALINA DOBRIN - 170 cm, 68 kg, 35 ani - CSM Bucuresti

ALINA DOBRIN (170 cm, 68 kg, 35 ani) -CSM Bucuresti

INCREDIBIL! – Constantencele au reusit sa piarda un punct, atunci cand nimeni nu mai credea! Poate nici bucurestencele! De la scorul de 29-24 din min.57 si 20 secunde, CSM-ul a inscris de 5 ori consecutiv, valorificand la maxim, avantajul unei superioritati numerice. Experimentata -Alina Dobrin devine eroul formatiei, aducand egalarea cu 2 secunde inainte de finalul jocului.

 

CLICK AICI – SA VEDETI FINALUL INCREDIBIL DE MECI (VIDEO)

Dupa golul reusit de Mazilu de la centrul terenului, in meciul Steaua – Dinamo de miercuri, nimic nu prevedea un “senzational” si mai si! pe terenul de handbal, in viitorul apropiat! Insa minunea s-a intamplat la Medgidia. Dupa un joc destul de echilibrat, in prima parte, dar avand la conducere o echipa a Tomisului, destul de eficace, au venit, ca o “avalansa”, in ultimele 150 secunde ale jocului! Avalansa care, le-a prins in cursa pe dobrogence! 

“Inceputul sfarsitului” a insemnat descalificarea lui Patru pentru un fault “urat” dar mai mascat, asupra lui Dobrin –  in min. 56 si 38 secunde! Totusi, Talvac inscrie pentru 29-24 in acelasi minut si nimic nu mai prevestea dezastrul! Margulescu – CSM Bucuresti, cere fetelor sale “om la om” pe tot terenul si gazdele gresesc incredibil, in cinci situatii consecutive, antrenorul Tomisului – Craciun, avand si Time Out-ul la dispozitie, in aceste momente de final! Extrema Elena Avadanii, inscrie doua goluri foarte repede pentru jucatoarele din capitala, Zamfir isi lasa echipa pentru 20 secunde in inferioritate dubla, primind si ea eliminare. Geana inscrie imediat si scorul se face 29-27!! Mai erau 90 secunde de joc. Paraianu loveste bara si mingea pleaca rapid pe contraatac la Avadanii, care inscrie din nou! Este 29-28, dar Constanta in atac pentru 35 secunde!

Paraianu e ghinionul intruchipat pentru dobrogence! Paseaza gresit, datorita inferioritatii, jucatoarele coechipiere fiind tinute bine de adversare, CSM recupereaza mingea la 12-13 m de poarta proprie, chiar pe centrul terenului, experimentata Dobrin este deja cu un pas in fata tuturor jucatoarelor gazda si cu 5 secunde inainte de final pleaca pe contraatac! Plutire deasupra semicercului, aruncare si gooooolll! cu 2 secunde inaintea finalului! Explozie de bucurie pe banca CSM-ului, cadere a jucatoarelor gazda pe parchetul salii din Medgidia! Scor final 29-29 si Constanta pierde un punct important, in fata unei candidate tot mai serioase la un loc de cupa europeana in acest sezon!

La final bucurestencele au recunoscut ca au avut noroc, spunand ca echipa gazda a pierdut de fapt un punct.

DECLARATII VIDEO – ANTRENORII Craciun si Margulescu (CLICK AICI!)

Principalele marcatoare

Tomis: Tilvic Andreea 8 goluri, Zamfir Florina 6g, Gheorghe Aneta 6g

CSM: Strat Dumitra 8g, Avadanii Elena 6g, Dobrin Alina 6g