ENERGIA TG JIU – UNIV. SUCEAVA

sambata de la ora 18,00

UPDATE: Datorita unor probleme tehnice, cu laptopul de transmisie de la Tg Jiu, ne-am vazut in imposibilitatea transmiterii celor anuntate! Revenim cu Declaratiile AUDIO (O sa apara luni pe site). Ne cerem scuze!

CLICK AICI pentru LIVE STREAM

Eurohandbal va transmite LIVE VIDEO, conferintele de presa organizate inaintea si dupa partida, dintre locurile 1 si 2 ale clasamentului actual, ale Ligii I masculine!

Inaintea si imediat dupa partida, cu ajutorul corespondentului Calin Stoleru – Radio Infinit Gorj, vom incerca sa ramanem pe aceeasi lungime cu care v-am obisnuit si in sezonul trecut de la Tg Jiu.

“JOACA HANDBAL!” – Cu primele informatii despre partida vor veni mai intai, invitatii din partea celor doua echipe, inaintea startului – ora 17,00-17,15. Apoi, imediat dupa joc, vom incerca sa surprindem reactiile asupra evolutiei jucatorilor proprii, spuse de cei 2 antrenori ai formatiilor – Selectionerul Stanga si oficialul sucevean Bibirig.

Suceava vine din postura de lider la Tg Jiu, dupa corectiile administrate celor  de la Oradea si Satu Mare, iar gorjenii nu au iertat aproape nimic pe teren propriu, sezonul trecut, iar in acest sezon nici nu se gandesc ca o sa fie altfel! Cu investitii multe in cele doua tabere,  inainte de startul editiei, jocul se anunta unul deosebit, pentru spectacolul sportiv, mai ales ca Suceava are un joc rapid, pe faza II si contraatac! Tg Jiu va raspunde cu o aparare beton, formata din pivotii Giotoiu, Novanc si Savenco, iar in atac sa fva incerca sa fie cat mai eficienta prin Kukrica si noul copil minune al gorjului, interul dreapta tricolor de la tineret – Criciotoiu, secondati de extrema de nationala – Florea si schimbarile de directie in circulatia balonului, ale cubanezului Humberto! Asadar spectacol sportiv pentru spectatorii care vor umple sala!

Partida va fi arbitrata de Dinu-Din (Buc) si observata de Plesa Toma. Cine va castiga? Stati aproape de noi sambata de la ora 17,00!

JOACA HANDBAL! cu Energia Tg Jiu si www.radioinfinit.ro

Sponsori ai Energia Tg Jiu: