Stamate in atac HC Odorhei - UCM Resita (foto ucmsport.com)

ECHILIBRU – DOAR 30 DE MINUTE. ATAT A REZISTAT MINAUR LA TIMISOARA. CARASENII ASTEAPTA O NOUA SURPRIZA, ETAPA VIITOARE LA ODORHEI, MAI ALES CA HCM CONSTANTA S-A CHINUIT SI IERI CU U. TRANSILVANIA CLUJ, INVINGAND PE FINAL, CAND ARDELENII AU VENIT LA UN SINGUR GOL DISTANTA.

UCM Reşiţa a obţinut o victorie normală, la Timişoara, în etapa a doua a Ligii Naţionale masculine de handbal. Având în faţă un adversar, Minaur Baia Mare, care nu a mai avut strălucirea de etapa trecuta, vicecampioana şi-a respectat blazonul şi s-a impus cu 34-23 (15-13). La jumătatea primei reprize, ucemeriştii s-au desprins la patru goluri, scor 10-6, dar o relaxare prematură i-a apropiat pe băimăreni la doar două lungimi în finalul primei reprize, 15-13. După reluare a început şi spectacolul, cu Georgescu, Stamate şi Cuciula în prim-plan, şi cu Levente Szabo care a închis poarta reşiţeană. A fost 17-13, apoi 25-15, în minutul 43, însă UCM Reşiţa îl pierde pe Florin Cuciula, care se alege cu o plagă la buza superioară şi este transportat la spital. În cele din urmă, UCM s-a impus cu 34-23 şi îşi adjudecă primele două puncte în actuala stagiune. Nici în acest meci nu au evoluat portarul Ionuţ Irimuş, operat de menisc, şi nici Vujadinovic şi Djordjevic, care nu au încă permise de muncă.

Marcatorii echipei lui Gligore Czari în meciul cu Minaur Baia Mare au fost: Georgescu 8, Irimescu 5, Vulpe 5, Ghionea 4, Stan 3, Tucanu 2, Rohozneanu 2, Fenici 2, Petrea 1, Stamate 1, Cuciula 1.
Pentru Minaur au inscris: Vali Popescu 4, Mazilu 4, Sas 4, Asoltanei 3, Steriu 3, Rogoz 2, Campan 2, Fotonea 1.

 

JOACA HANDBAL! cu UCM Resita si www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat