Stiinta Municipal Dedeman Bacau – Universitatea Poli Municipal Timisoara (ora 17,00)

Pentru cel putin 58 goluri marcate in meciul de azi, cota la pariuri este 1,85

A doua etapa din Liga Nationala 2010-2011 programeaza primul meci pe teren propriu al Stiintei Municipal Dedeman in noul campionat. Adversarul handbalistilor bacauani este Univ. Poli. Municipal Timisoara. La patru luni distanta de la ultimul joc oficial sustinut la Sala Sporturilor, elevii lui Gabriel Armanu si Adrian Brezan revin in fata publicului propriu in cautarea primelor puncte din acest sezon.

“Este important pentru moral sa castigam. Vrem sa recuperam punctele pierdute la Baia Mare printr-o evolutie cat mai buna si un rezultat pe masura. Trebuie sa incepem sa obtinem victorii si speram sa reusim acest lucru inclusiv cu sprijinul suporterilor nostri, pe care ii asteptam sa vina sa ne sustina din tribuna. Cand publicul a fost alaturi de noi am realizat rezultate bune in anii precedenti si ne dorim sa fie la fel si la meciul cu Politehnica Timisoara, in care vom face totul pentru a obtine victoria”, a declarat antrenorul Gabriel Armanu pentru site-ul oficial al clubului.

Inainte de meciul dintre Stiinta Municipal Dedeman si Univ. Poli. Municipal Timisoara (miercuri, 8 septembrie, ora 17.00), la Sala Sporturilor va avea loc o partida amicala de Divizia A. De la ora 14.00, Stiinta Municipal Dedeman II (tineret) va disputa ultimul meci de verificare dinaintea inceperii campionatului, in compania colegei de serie CSU Galati.

Suporterii Stiintei Municipal Dedeman sunt asteptati cu surprize la startul campionatului 2010-2011. Pentru primul meci acasa, programat cu Politehnica Timisoara, miercuri, 8 septembrie, de la ora 17.00, biletele de intrare vor fi personalizate. CLICK AICI – SA VEDETI!

Stiinta Bacau se ocupa de imaginea clubului si incearca atragerea cat mai multor spectatori catre handbal, ca orice echipa care se respecta, precum la spectacolele sportive din occident, avand si unele dintre cele mai dragute echipe de MAJORETE! CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAJORETELE BACAULUI