UCM Resita 2010 – foto: ucmsport.com

UCM RESITA – MINAUR BAIA MARE, ora 17,00

1,85 e cota pentru Minaur, sa nu piarda la mai mult de 7 goluri!

Antrenorul Costica Buceschi – MINAUR: “O sa incerc in primul rand sa-i fac sa JOACE HANDBAL!

Dupa un debut excelent de campionat – cu victorie in fata Stiintei Bacau, Minaur se deplaseaza pentru un joc infinit mai greu la Timisoara, acolo unde va intalni echipa gazda – UCM Resita. Carasenii sunt nevoiti sa revina la un moral bun – dupa infrangerea de la Odorhei, chiar in prima etapa, in fata propriilor suporteri – in Banat, deoarece, sala din municipiul de pe Barzava,  este ocupata. Se anunta unul dintre cele mai interesante partide ale etapei, din prisma surprizelor oferite de cele doua echipe in runda 1!

MOBILIZARE SI PENTRU DEPLASARI IN SANUL BAIMARENILOR! C. BUCESCHI A PRELUAT IN DECLARATII SLOGANUL NOSTRU!

O sa incerc in primul rand sa-i fac sa JOACE HANDBAL!, pentru ca le-am mai explicat: acelasi lucru se zicea si inaintea meciului cu Bacaul, ca suntem victime sigure. Chiar si antrenorul lor a crezut la fel si pana la urma a vazut ca nu e asa. Dupa parerea mea fiecare meci isi are istoria lui, s-a demonstrat in prima etapa ca se pot face rezultate extraordinare, s-a vazut si in Brasov, unde Dinamo s-a tinut de Constanta pana in minutele 45-50, deci orice se poate intampla. Eu ma bazez foarte mult pe moralul pe care il avem dupa victoria cu Bacaul si pe dorinta jucatorilor tineri de a se afirma in fata unei echipe puternice si, de ce nu, in fata unei echipe la care multi dintre ei viseaza sa ajunga” a declarat inainte de plecarea spre meci, antrenorul C.Buceschi, pentru emaramures.ro.

UCM Resita intalneste de la ora 17.00, echipa Minaur Baia Mare. Partida se va disputa in sala “Constantin Jude” din Timisoara si va fi arbitrata de bucurestenii Blaj / Gheorghisor.