foto: arenabanateana.ro

Univ. Resita – HC Otelul Galati 22-36 (11-18)

Universitatea Reşiţa a pierdut în partida cu Oţelul Galaţi din prima etapă a turului Ligii Naţionale feminine de handbal, ediţia 2010-2011. Formaţia reşiţeană a avut un start ezitant de campionat, cu multe greşeli individuale şi colective, care au costat-o o înfrângere la o diferenţă mare. Oţelul Galaţi a aratat ca o echipa matura, care s-a regasit dupa ultimul sezon – mai putin bun, si s-a impus cu 36-22, in deplasarea de la Timisoara, informeaza colaboratorul nostru – arenabanateana.ro

Elevele antrenorului Florin Pera au ratat foarte mult, din situaţii de singur cu portarul, chiar şi două aruncări de la şapte metri, prin Maria Turnea. În atac, studentele nu au găsit cele mai bune soluţii şi deseori şi-au pus adversarele pe contraatac, iar acestea nu au ratat oportunităţile oferite pe tavă de reşiţence.

Otelarele au venit si au castigat cele 2 puncte, pe care si le-au propus, iar Cioaric, Curtean si nou venita (intoarsa dupa un an) de la Tomis – Diana Drutu, au jucat mai aproape de adevarata valoare, dupa un sezon trecut – mai putin reusit. Mana antrenorului Liviu Paraschiv se vede ca a fost o schimbare buna, facuta de conducerea clubului galatean, la sfarsitul anului trecut. Astfel ca otelarele se urca in varful clasamentului, dupa prima etapa.

Univ. Resita – HC Otelul Galati 22-36 (11-18)

Universitatea Reşiţa: Paula Vişan, Cristina Bobeică – Maria Turnea (7), Ştefania Lazăr 4, Alexandra Irimuş 4, Loredana Iancu 2, Simina Neag 2, Laura Roiban 2, Karla Ionesi 1, Renata Bârz, Simona Duţă, Mădălina Herciu, Alexandra Haşegan, Mirabela Cricleviţ. Antrenori: Florin Pera şi Liviu Viaşu.

Oţelul Galaţi: Blaga, Bocăneală – Tudor 6, Horjea 5, Druţu 5, Curtean 4, Cioaric 4, Manda 4, Iacob 3, Pavăl 3, Gheorghe 1, Trandafir, Mărginean. Antrenor: Liviu Paraschiv.

“JOACA HANDBAL!” cu Universitatea Resita si www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat