SZKC - UCM Resita - Afis in limba maghiara

Vicecampioana şi deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va debuta în noul sezon în deplasare la Odorhei, partida ce tine capul de afis al etapei! Portarul Irimus – operat la menisc, lipseste o perioada mai lunga.POZA GRUP UCM RESITA 2010, oferita de colaboratorul nostru:

HC ODORHEI – UCM RESITA,

sambata 04 septembrie, ora 18,00

DECLARATIE VLAD CABA – antrenor HC Odorhei, mai jos.

Echipa pregătită de Gligore Czari are obiective clare în viitoarea ediţie de campionat: câştigarea titlului naţional şi a Cupei României.

Gruparea bănăţeană a realizat câteva transferuri importante în perioada precompetiţională, care îi permit să aspire la asemenea rezultate, iar meciurile de verificare din această vară, arată o echipă UCM Reşiţa capabilă să îndeplinească obiectivele fixate de conducere. Au ajuns la UCM Reşiţa extremele Predrag Vujadinovic şi Ionuţ Georgescu, interii Alexandru Stamate, Borko Djordjevic şi Tiberiu Popovici, portarii Levente Szabo şi Ionuţ Irimuş. Trei componenţi ai lotului au fost împrumutaţi la alte formaţii din Liga Naţională: Ilie Vaidasigan şi Sebastian Pârvan la Poli Municipal Timişoara, Alexandru Vulpe la CSM Oradea.

Lotul cu care Gligore Czari se va angrena în lupta pentru titlul naţional a fost prezentat oficial miercuri, 1 septembrie. A lipsit doar portarul Ionuţ Irimuş, internat la Timişoara, din cauza unor probleme la menisc – si operat in cursul zilei de astazi, devenind indisponibil o bucata buna de timp, astfel ca poarta resitenilor va fi aparata de fost jucator al Odorheiului – Levente Szabo!.

Este important să avem un început bun, deoarece acest lucru ne poate da putere smai mare pentru jocurile urmatoare. Intalnim o echipa foarte puternica a campionatului nostru, dar scopul nostru din intalnirile de acasa, e sa pastram fiecare punct la domiciliu.” a spus antrenorul Vlad Caba, despre jocul cu banatenii, pe site-ul oficial al clubului.

Echipa din Odorhei are tot lotul valid si se va baza pe tridentul Dimache – Kuzmanoszki – Rusia sprijiniti de extrema Mihalcea, in incercarea de a oferi prima surpriza a campionatului, asa cum selectionerul Stanga a previzionat, inaintea meciului de azi castigat de Energia, in fata Stelei.

Astfel sa anunta o “bataie crancena” pe puncte, la Odorhei intre HC din localitate si UCM Resita.

UCM Resita - sezonul 2010-11

În prima etapă a sezonului 2010-2011, UCM Reşiţa va juca sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 18, în deplasare la HC Odorhei. Vor arbitra Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

“JOACA HANDBAL!” cu UCM Resita si www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat