LA ALEGERE: Spectacolul de afara sau din interior!

In acest week-end s-a dat startul! Cu echipe intarite, dar cu bugete mai subtiri. Asa ca pentru Romania, dehh…ca doar nu handbalul are 2 echipe nationale (feminin si masculin) calificate la turneele finale de CE NOR/DAN si CM SWE. Daca la fete suntem inca!, considerati o forta (a treia favorita la titlul european – 6,50 dupa Nor si Rus), la baieti incercam din rasputeri, sa revenim macar in primele 15 si intrebati-l pe Stanga, cum de am reusit sa ii eliminam pe rusi?. Doar cine se descurca “Pe De Laturi” mai poate cate ceva in handbalul de azi. Nu incetati si hai totusi sa JUCAM HANDBAL!?…Pai da! dar tot cu Remusica? care a auzit ca se cauta impresarii cu “bijuterii” in buzunar? Si se tot afiseaza la pozele de grup inaintea plecarii pe la competitiile majore (in rest tot face pe cursorul selector), in schimb la voturi, atunci cand se decide cate ceva important pentru handbalul romanesc – el se ABTINE! Pai da, nu stie cum e mai bine!? Si ramane tot timpul acolo, ca doar e un mare meserias – spun cei care se ocupa cu adevarat de handbal!;

Sau cu acelasi nea Gorica, care sa ii invete pe selectioneri in tainele selectiei, pe masura activitatii “din teritoriu” – pentru ca doar si doar cei mai buni, trebuie sa vina si sa “fomam” si sa “construim”!!. . . ca urmeaza tavalugul format din croati, danezi si sarbi. “– Stiti?! Ma primiti si pe mine de maine seara, sa ma pregatesc pentru poimaine, ca sa il vad mai bine pe unu – Balic, cica il cheama? Si sa ii cunosc tactica de depasire, ca sa il combatem!“. Ooooo dar – BOOOOOOOOOOOOOOM! Legenda castiga! Culmea, dupa bal si distractie, cu ochii buimaci, afumati bine – cu Stiinta Uiuiui Dacia Metropolitan Chisinau (chiar neasteptat…vorbim serios!). “Cum? Nu cred! Chiar a castigat cu aia a lui Dreptaciu in teren??!” Si atunci merita sa zicem HAI LA HANDBAL! Veniti si voi…

Sau sa ne asteptam la finale cu implant maghiar, ca da bine la E Hard Fire si Chiarman-ul Catedralei si Arhiepiscopiei mersului a cate doi in “delegati”-i si poate va merge mai bine si la Competitia Eveniment – ca doar fii – (n) -ul meu, nu mai are probleme cu avocatura si eu ma pregatesc de retragere. Gata am obosit! De aceea nici nu am vrut sa mai fiu ales in C.A.-CAO-aia, ca nu imi place portocaliul asa mult ca lui nea BABANU’ , de-a lui MM.  In schimb, asteptarea unui nou mare succes, Visul, da Visul! romanilor …atunci cand ne e lumea mai draga, se termina prin Main Round, in meciul al doilea! AAAAssssssssaaaaaaaaa cevaaaaaaaa…nu se poate! Nordicii ne-au mancat!

Pai ati intors ospitalitatea cu care ei au sosit la Felix, dle Ex Fibrosu’ ai, dar n-ai plastic pentru nylon?” sau “Cat primim dupa o performanta majora?! Aaa, pai atat castigam in doua saptamani la club…Ne pare rau!“. – DA, DA!…Numai la noi in Romania se vorbeste asa la modul distructiv! Pai cum? nu se vorbeste laudativ, in toate ziarele centrale, pe tot parcursul anului si numai despre faptele marete ale unei singure echipe! Ca doar promovarea celorlalte echipe, nici nu mai conteaza, atat timp cat se fac “proiecturi de marketing” doar intr-un loc si acolo am adunat tot! Pai lasa ca tadiku_sj@yahoo.com, are el grija, ca in doi, trei ani impreuna cu colegul de Zona Bascanu’ italianu’,  sa creasca ceva proaspat.  Ooooo. Dar BOOOMMM…! Brusc trecem la … SZKC (cu accente ba portocalii ba rosii – in functie de vremea de afara! Apropo – aveti stegulet cu “romana” in dreapta sus :)) , care castiga in fata Uzinei Combi Mare -ristilor si iarasi le distruge visul! Bata-i vina sa ii bata! Sau poate, nu!?. Sa vedem cat de mare BOOM va fi in curand cu Dobrogea :), oare chiar imediat, tot la Bere cu apa rece ca gheata din padurile Taiate ale Harghitei :)?

E bine ca jucam handbal! cu alegerile Degetului TV de la poalele Tampei, in timp ce meciurile TARI le vad doar spectatorii prezenti la sala. No Mine, no SZKC. Adica No Surprise! Doar Prune constand in 7-10 goluri diferenta… Lasa ca noi “JUCAM HANDBAL!”

JUCATI SI VOI!…HANDBAL! SPERANTA EXISTA DATORITA TALENTULUI! SI MOARE ULTIMA!

(Personajele si evenimentele din materialul prezentat sunt fictive – ATENTIE!)