N. Bud si M. Geiger - la un nou acord la HCM

PREMIERA PENTRU HANDBALUL ROMANESC, IN PRIMUL JOC DE ACASA, DIN NOUL SEZON, LA HCM: O MAMA SI O FIICA VOR EVOLUA IMPREUNA PENTRU CLUBUL BAIMAREAN.

Familia Buceschi in rol unicat! motiv de mandrie pentru membrii ei, in care si tatal, este antrenorul principal al lui Minaur – incepand cu acest sezon, dar si pentru handbalul din Maramures, cu veche traditie in sportul cu mingea mica la noi.

Jucătoarea Melinda Geiger şi-a prelungit contractul cu clubul feminin de handbal HCM Ştiinţa Baia Mare până în data de 30 iunie 2012, a anunţat preşedintele grupării băimărene – N. Bud pe site-ul oficial al clubului.

Eliza - fiica si Carmen Buceschi - mama - coechipiere la HCM BM

In etapa a doua a startului de sezon – primul al echipei maramuresene pe teren propriu, in 11 septembrie, la ora 11,00 va fi un eveniment deosebit organizat de clubul băimărean.  Va fii, probabil pentru prima data in istoria handbalului romanesc, când o mamă şi o fiică vor evolua în acelaşi meci, cel cu Universitatea Reşiţa. Cu acest prilej, Carmen Buceschi se va retrage din activitate fiind coechipieră într-un meci oficial, cu fiica ei, Eliza Buceschi debutantă în Liga Naţională – medalie de argint la Junioare II in sezonul trecut. Si probabil ca daca capul familiei nu ar fi preferat postul de antrenor principal al echipei de baieti Minaur Baia Mare, dupa ce a fost mai multe sezoane secundul lui Baban la HCM, am fi asistat la ceva unic – ceea ce traditia in handbal, a cluburilor din Maramures, ofera si va oferii destule, in handbalul romanesc, atata timp cat in zona lumea iubeste sportul cu mingea mica si aproape toti copii practica doar handbalul.

sursa foto: www.hcmbaiamare.ro