Buricea - foto www.constantahcm.ro

Centrul Alexandru Dimache a fost imprumutat la HC Odorhei. Extrema Mihai Timofte s-a transferat liber de contract la CSM Satu Mare. Antrenorul Cvetkovic, are in continuare sprijinul conducerii, in urma rezultatelor dezamagitoare de la Cupa organizata de Stiinta Bacau.

Obligaţi să se antreneze la Medgidia, Sala Sporturilor fiind în renovare pentru Liga Campionilor, handbaliştii constănţeni pun la punct ultimele detalii înaintea debutului în noul sezon. Cu echipa incompletă, deocamdată, Băiceanu şi Riganas nefiind buni de joc pentru meciul cu Dinamo Braşov si invinsă de aceasta noua echipa, formata la Poalele Tampei – la Cupa Municipiului Bacău, unde a cedat şi în faţa gazdei, Ştiinţa Municipal, HCM încă nu convinge, cu doar cateva zile inaintea startului de sezon. Jocul echipei este în schimbare. Dimache a fost împrumutat la HC Odorhei după venirea macedoneanului Anghelovski de la Vardar Skopje.

“Un lucru care nu-mi place, este ca avem accidentati – Silviu si grecul Riganas. Dar vom rezolva problemele in perioada urmatoare si cred ca avem timp sa pregatim echipa pentru un joc bun si rezultate bune.a declarat antrenorul Cvetkovic, conform www.reporterntv.ro.

Speculaţiile apărute saptamana trecuta în presa centrală, conform cărora tehnicianul sârb a dezamăgit şi există neînţelegeri între acesta şi jucători, fiind la un pas de demitere, au fost dezminţite de conducerea clubului, dupa turneul de la Bacau. „Nu este nimic adevărat. Nu s-a discutat nimic despre demitere. Aşteptăm raportul antrenorului după turneul de la Bacău, după care vom sta de vorbă”, a spus directorul executiv al HCM, Nurhan Ali, conform site-ului oficial al clubului.

Branislav Angelovski – noul centru al dobrogenilor, “Războinic” în slavă, este la 33 de ani, un handbalist cu mare experienţă. A fost conducător de joc al naţionalei Mecedoniei evoluînd 5 sezoane în Liga Campionilor cu Vardar Skopje, Badel Zagreb, Pfadi Winterthur şi Metalurg Skopje. In Macedonia, la ultima echipă, l-a cunoscut, în urmă cu 4 ani, pe actualul antrenor al HCM-ului, Jovica Cvetkovic.

Sala Sporturilor din Constanţa este în renovare pentru Liga Campionilor, iar marinarii se antreneaza de doua saptamani la Medgidia. Conducerea a demarat lucrările de mărire a spaţiului perimetral la 2 metri, pentru a respecta regulile impuse de Federaţia Europeană privind distanţa de siguranţă dintre terenul de joc şi tribune. Proiectul implică suprimarea primelor 2 rînduri de gradene, astfel încît Sala Sporturilor să fie omologată pînă în 15 septembrie pentru Champions League. Dacă lucrarile vor fi terminate la timp, HCM va juca pe 22 septembrie, contra Croaţiei Zagreb a lui Ivano Balic, la Constanţa.

HCM va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, IN DIRECT la Digi Sport, sâmbăta – 4 septembrie, de la ora 19.00, la Braşov, contra lui Dinamo Municipal.