Comentaţi pe CHAT-ul nostru!

VA OBŢINE OLTCHIM A PATRA VICTORIE CONSECUTIVĂ ŞI
CALIFICAREA ÎN SFERTURI ÎNCĂ DIN 2009?

Zvezda Zvenigorod – Oltchim, sambata ora 16,00, în direct pe SPORT.RO

Oltchim şi 90% din naţionala României, se află în faţa ultimului examen important în acest an. Echipa vâlceană se deplasează în Rusia pentru ultima întâlnire din anul 2009 din liga campionilor. Adversar le va fi pentru a 2-a oară în acest an Zvezda condusă de celebrul Trefilov, cu care exista posibilitatea să se întâlneasca a 3-a oara la CM. Cuvântul de ordine este victoria şi în acest meci!

Orice meci îl abordăm pentru a câştiga. Fiecare meci este dificil, suntem în grupa cea mai grea. Cum Itxaco a făcut egal cu Zvezda, vom încerca să câştigăm şi acolo în Rusia şi cu 8 puncte putem spune că ne-am asigurat calificarea. Nu ne putem baza doar pe o victorie cu Itxaco, acasă la noi în 2010, pentru că va fi un meci foarte dificil ţinând cont şi de faptul că echipa spaniolă a pierdut la mare luptă şi la Gyor” preciza antrenorul Radu Voina pentru eurohandbal.ro

IMG_2156

Poza www.csoltchim.com

Apararea lui Oltchim, care devine din ce în ce mai bună de la meci la meci, poate fi din nou factorul decisiv, deşi, cu siguranţă antrenorul Radu Voina le-a pregătit deja câteva surprize rusoaicelor. „Am primit doar 22 goluri (n.r. cu Gyor) care înseamnă foarte puţine în handbalul de nivel ridicat, chiar dacă am făcut anumite greşeli. Să dea D-zeu să devenim specialişti în apărare” spunea Radu Voina, care speră ca acele greşeli aparent uşoare, dar care vin în realitate din cunoaşterea foarte bună a adversarului, să fie într-un procentaj mult mai mic în faza ofensiva, de data aceasta.

Meciul cu Zvezda este poate fi unul considerat cu importanţă şi în perspectiva CM China pentru echipa naţională. Daca după meciul cu Gyor (90% din naţionala Ungariei) avem un ascendent moral faţă de maghiare, cu care ne întâlnim în grupa C, la turneul final din decembrie, ne putem întâlni din nou, în semifinalele competiţiei, cu Rusia, care are în componenţă destule jucătoare şi de la Zvezda precum şi pe antrenorul ei, Trefilov.

În ciuda faptului că este neînvinsă în Liga Campionilor, Oltchim este văzută de www.bet-at-home.com ca outsider la acest joc. Cota oferită pariorilor pentru o victorie a Oltchimului in Rusia este de 2,25, în timp ce rusoaicele au 1,70. De remarcat că, în cazul unui rezultat de egalitate, de asemenea fericit pentru Oltchim, puteţi câştiga de 10 ori suma pariată!

Reamintim că echipa spaniolă Itxaco a reuşit surpriza în faţa lui Zvezda încheind la egalitate în Rusia, scor 25-25, în etapa 3 din Liga Campionilor.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia – Togstad/Kristiansen, în timp ce delegat EHF este macedoneanul Nachevski.

Meciul din Rusia va începe sâmbătă la ora 16,00 şi va fi transmisă în direct pe SPORT.RO.

Clasamentul se prezintă astfel:

Oltchim          6p +11 golaveraj

Zvezda          3p +1 golaveraj

Gyor Eto         2p -8  golaveraj

Itxako              1p -4  golaveraj

*primele 2 echipe se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Comentaţi pe CHAT-ul eurohandbal partida, si PARIAŢI cu www.bet-at-home.com pe meciul Oltchimului, care poate aduce şi calificarea în sferturile de finală ale Ligii campionilor încă din 2009, cu 2 etape înainte de finalul grupei.

„Joacă handbal!” cu sportul de echipă nr.1 în România – Vezi Oltchim!