Resita-Jolidon Cluj - poza www.arenabanateana.ro

Resita castiga triunghiularul amical cu Jolidon si Cetate.

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au învins, surprinzător!, vicecampioana naţională Jolidon Cluj, în primul meci al triunghiularului organizat la Sala Polivalentă, la care  a mai participat şi CSM Cetate Deva.

Elevele antrenorilor Florin Pera şi Liviu Viaşu au învins Clujul cu 31-25, după ce la pauză tabela indica scor egal, 14-14. În repriza secundă, gazdelor le-a ieşit aproape totul şi au evoluat fără teamă în faţa unui adversar ce aspiră la grupele Ligii Campionilor. Foarte bun jocul Laurei Roiban, care ar merita o mărire de salariu după prestaţia sa, mai ales din partea a doua, când aruncările sale de la distanţă au perforat poarta clujencelor. De altfel, interul reşiţencelor a marcat cele mai multe goluri pentru Universitatea, nu mai puţin de nouă reuşite cu vicecampioana din Cluj, secondată de Loredana Iancu – 6 goluri. Totodată, intervenţiile portarului Cristina Bobeică au smuls apaluze din partea spectatorilor prezenţi în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Pentru noi e o victorie importantă, chiar dacă e într-un meci amical. E o victorie în primul rând pentru moral, care ne dă foarte mare încredere. Vreau să felicit fetele pentru modul cum au abordat jocul, pentru determinarea în special pe faza de apărare. Chiar şi faza a doua, contraatacul a mers destul de bine astăzi şi sunt foarte mulţumit de joc şi bineînţeles, de rezultat“, a spus antrenorul Florin Pera

După ce sâmbătă au produs surpriza, câştigând detaşat în faţa vicecampioanelor de la Cluj, cu 31-25, duminică elevele antrenorilor Florin Pera şi Liviu Viaşu au învins şi pe CSM Cetate Deva, cu 33-28 (17-14). Într-un alt meci, disputat sâmbătă după-amiază, Jolidon Cluj a dispus de Cetate Deva, cu 37-35. Cu două victorii din tot atâtea posibile, formaţia reşiţeană a câştigat turneul organizat de Direcţia pentru Sport Caraş-Severin, CSbanner_arena_banateana Universitatea Reşiţa, CS Caraş-Severin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

“JOACA HANDBAL!” cu www.arenabanateana.ro si Universitatea Resita