ROMANIA – SLOVENIA – sambata ora 15,00 LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro

UPDATE: 19-35 REZULTAT FINAL

JUCAM AZI, CU CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN GRUPA. SLOVENIA A INVINS SUEDIA CU 31-28, IN PRIMA PARTIDA DIN GRUPA D. CHIAR DACA AM PIERDUT PRIMUL JOC CU CROATIA 27-29, AVEM INCA SANSE LA LOCUL 2, IN FUNCTIE SI DE REZULTATUL DE AZI DINTRE CROATIA – SUEDIA.

Aveti o scurta declaratie a interului nostru – Cristian Ghita, mai jos.

Am pierdut, la debutul la CE in fata Croatiei cu 27-29. Insa baietii nostrii au “JUCAT HANDBAL!” si facut un joc bun 45 minute. Dupa o jumatate de meci foarte echilibrata – 12-13 la pauza, Romania a inceput repriza a doua in inferioritate si apoi inca 2 eliminari consecutive in tabara noastra, au adus avantajul maxim Croatiei – 6 goluri, in min. 48.  Echipa noastra nu a depus armele si in ciuda celor 9 eliminari din tabara noastra, fata de doar una la plavi – si aceea in min.54, au practicat un handbal de calitate si au revenit puternic spre final. Insa graba din anumite atacuri – si sansele clare de gol ratate, portarul croat fiind intr-o zi foarte buna, au facut ca baietii nostrii sa se vada invinsi de o formatie mai experimentata.

Acum va fi foarte greu sa terminam in primele 2 echipe din grupa ,deoarece eu cred, ca Croatia era cea mai acesibila echipa pe care noi o puteam bate si era si o victorie de moral si de incredere pentru noi.Urmatorul meci va fi cu Slovenia dar noi vom da tot ce putem, ca sa castigam” – a spus Radu Cristian Ghita, pentru eurohandbal.ro

Razvan Farcas a fost declarat, de organizatorii competitiei, cel mai bun jucator din tabara noastra, dupa partida cu Croatia.

Echipa Sloveniei este una foarte puternica, drept dovada ca a invins Suedia cu 31-28, dupa un meci dominat capo al fine, conducand pe parcursul reprizei II si cu 7-8 goluri diferenta. In ultimul amical inaintea CE, Slovenia a facut un 27-27 cu Serbia, echipa cu care si nationala noastra a jucat doua amicaluri inaintea europenelor. Un egal am reusit si noi, dar am si pierdut un meci, tot la 2 goluri. Marcatorii Sloveniei in acea partida cu Serbia,  au fost:

Slovenia: Taletovič (3 apărare), Perovšek (4 apărare), Lesjak (5 defensiv), Cingesar 5, Stegne, Ferkulj, Škripec, Marguč 7, Pucelj, Sostaric 1, Poklar 5 (1), Smolnik, Zarabec 5 (1) , Poteko, Jelovčan 1, Papez 1, Nosan 2.

LOT SLOVENIA

Prenume  Nume Club
Darko CINGESAR Merkur
Matej GABER Merkur
Jure JELOVČAN Ajdovščina
Urban LESJAK Celje Pivovarna Laško
Gašper MARGUČ Celje Pivovarna Laško
Žiga MLAKAR Celje Pivovarna Laško
Mitja NOSAN Gorenje
Jernej PAPEŽ Trimo Trebnje
Tine POKLAR Cimos Koper
Vid POTEKO Celje Pivovarna Laško
Jan PUCELJ Ribnica Riko hiše
Žiga SMOLNIK Ajdovščina
Matic STEGNE Sevnica
Mario ŠOŠTARIČ Gorenje
Emir TALETOVIČ Gorenje
Miha ZARABEC Trimo Trebnje
Slavko IVEZI A ntrenor