Handbalistele de la Otelul au realizat patru transferuri în posturile deficitare iar antrenorul Liviu Paraschiv este convins cã rezultatele vor fi superioare celor din sezonul trecut. Daciana Curtean nu a plecat în cantonament si s-ar putea sã plece spre alte zãri. Turnee de pregatire la Roman (Cupa Musat Voda) si Galati (Cupa Otelul)  in 19-20 si 26-27 august. Lotul Otelului pentru sezonul viitor il aveti mai jos.

Locul nouã obtinut la finalul sezonului trecut în Liga Nationalã bet.at.home.com de handbal feminin a nemultumit pe toatã lumea. Conducerea HC Otelul a analizat cu simt de rãspundere situatia si a decis cã lotul trebuie remaniat. Astfel, în aceastã varã au fost perfectate câteva transferuri importante: portarul Mihaela Crãcanã-Blaga, care revine pentru a treia oarã la Galati, pivotul Manuela Rãdulescu (ex-HC Dunãrea Brãila), interul Alina Braniste-Horjea (ex-HCM Buzãu) si centrul Paula Pavãl (ex-HC Piatra Neamt. Zilele urmãtoare, în proportie de 90% va semna cu gruparea gãlãteanã si Diana Drutu, care revine acasã dupã un periplu pe la Tomis Constanta. De-asemenea, Cãtãlina Cioaric si Carmen Gheorghe, aflate la final de contract, au decis sã continue activitatea la echipa gãlãteanã. O situatie neclarã la acest moment o are conducãtorul de joc, Daciana Curtean. Aflatã la final de contract, „Daci”, una dintre cele mai experimentate jucãtoare din lot, care si-a fãcut treaba cu vârf si îndesat, nu a acceptat noua ofertã fãcutã de club si încã se mai poartã negocieri, o decizie definitivã urmând sã fie luatã în cel mai scurt timp.
Rezultate pe mãsura lotului

Dupã ce timp de o lunã, antrenamentele s-au desfãsurat la Galati, de duminicã, jucãtoarele si stafful tehnic au plecat în cantonament la Predeal. „Am reusit sã ne completãm lotul, acum este concurentã pe fiecare post ceea ce va duce la o luptã asprã pentru titularizare. O sãptãmânã ne vom încãrca bateriile la munte, unde ne vom axa pe pregãtire fizicã dupã care la revenirea acasã vom încerca sã jucãm cât mai multe meciuri de pregãtire. Sunt multumit de lot si sunt convins cã în noul sezon care va debuta pe 5 septembrie vom reusi o clasare superioarã celei de anul trecut”, a declarat antrenorul Liviu Paraschiv pentru www.hcotelulgalati.ro. Tehnicianul gãlãtean are la dispozitie urmãtorul lot de jucãtoare: Mihaela Blaga, Ramona Bocãnealã, Claudia Nica – Cãtãlina Cioaric, Carmen Gheorghe, Nicoleta Iacob, Delia Mãrginean, Nicoleta Tudor, Georgeta Grigore, Iulia Artean, Alina Horjea, Paula Pavãl, Manuela Rãdulescu, Maricica Trandafir. În perioada 19-20 august, HC Otelul a fost invitatã la Cupa Roman Vodã Musat, alãturi de: Tomis Constanta, Nationala de tineret si HCM Roman. Pe 26 si 27 august, la Galati în sala Siderurgistul va avea loc Cupa Otelul cu participarea a patru formatii: HCM Roman, HC Dunãrea Brãila, Tomis Constanta si HC Otelul.
Scris de Cãtãlin RÃDULESCU
Sursa: JOACA HANDBAL! cu www.hcotelulgalati.ro si Otelul Galati