LOTUL LUI UCM RESITA pentru sezonul 2010-2011, DEPLASAT IN CANTONAMENTUL DE LA HERCULANE – IL AVETI MAI JOS!

Una dintre noile achiziţii ale vicecampioanei României la handbal masculin, asa cum eurohandbal.ro a anuntat in premiera, este portarul Levente Szabo, transferat de la Universitatea Cluj – 31 ani, 192 cm, 100 kg.

Handbalistul spune că a avut de ales între două variante: „ Ori a rămâne la Cluj-Napoca, ori a merge la Reşiţa. Oferta de a veni la vicecampioană este destul de tentantă. Am mai fost căutat de UCM Reşiţa şi în anii anteriori, iar până la urmă s-a ajuns la o înţelegere. Sunt mulţumit deocamdată şi o să vedem în continuare ce va fi.“ conform colegilor colaboratori de la www.arenabanateana.ro.
Levente Szabo s-a născut în 20 decembrie 1979, la Odorheiu Secuiesc. A început handbalul la vârsta de 12 ani, la Odorheiu Secuiesc, cu antrenorul Lajos Bako. A prins un turneu final la juniori I, fiind desemnat cel mai bun portar. La nivel de seniori a evoluat, pe rând, la Tehnoutilaj Odorhei, U Cluj-Napoca (4 sezoane), Oroshaza, Szizhalombatta, Minaur, Bekes, HC Odorhei (3 sezoane), U Cluj (2009-2010). Levente Szabo, alcătuieşte alături de Cristian Antonaru şi Ionuţ Irimuş tripleta pentru poarta UCMR-ului în sezonul 2010-2011. Szabo speră ca la finalul viitoarei ediţii de campionat să ocupe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, cu noua sa echipă, UCM Reşiţa.

Antrenorul principal Gligore Czari poate miza in canonamentul de la Herculane, pe urmatorii jucatori:  Cristian Antonaru, Rică Pârâianu, Adrian Tucanu, Valentin Ghionea, Adrian Petrea, Gheorghe Irimescu, Cristian Fenici, Mihai Rohozneanu, Florin Cuciula, Claudiu Stan, Marius Grozăvescu, Alexandru Vulpe şi noile achiziţii, portarii Ionuţ Irimuş (Minaur), Levente Szabo (U Cluj), extrema stângă Predrag Vujadinovic, extrema dreaptă Ionuţ Georgescu (ambii Steaua), interul stânga Alexandru Stamate (Minaur), interul dreapta Borko Djordjevic (Vardar Skopje).

După cum ştiţi, Ilie Vaidasigan şi Sebastian Pârvan au fost împrumutaţi la Poli Municipal Timişoara, pentru turul ediţiei 2010-2011 a Ligii Naţionale masculine de handbal. Cantonamentul de la Herculane se va încheia miercuri, 28 iulie.

Sursa: JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro si UCM Resita