I.Zamfirescu-si-G.Czari - poza www.arenabanateana.roDesemnarea lui Gligore Czari drept antrenor principal al echipei de handbal UCM Reşiţa a surprins multă lume, precizeaza colaboratorul nostru exclusivbanner_arena_banateana www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat. Totuşi, realist vorbind, era soluţia cea mai potrivită în această perioadă, afirmaţie întărită şi de declaraţia directorului executiv Ion Zamfirescu, care a spus că are încredere în Gligore Czari şi îl susţine (Vezi Declaratia – la NEWS FLASH).

“Îmi doream foarte mult să ajung şi eu odată antrenor principal, având în vedere că am stat foarte mulţi ani antrenor secund şi am lucrat cu antrenori mai tineri sau mai în vârstă, de la care am învăţat foarte multe, inclusiv de la profesorul Aihan Omer, alături de cafre am lucrat patru ani.
Eu sper că pot să fac treabă bună, care, prin rezultate, va demonstra că totuşi am învăţat ceva. Am stat la locul meu şi am învăţat destule. Mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată, sper să pot face treabă bună alături de băieţi. Este un campionat foarte greu, dar având în vedere lotul pe care îl avem la dispoziţie, cred că se pot îndeplini obiectivele. Este un lot valoros, omogen, bine echilibrat pe posturi, cu jucători de mare valoare. O să vedem cum se integrează şi noii veniţi în echipă
“, a spus antrenorul principal Gligore Czari.

Sursa: JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si UCM Resita