Avem doua echipe nationale calificate la CM si CE. Iubim handbalul romanesc neconditionat?!

Avem doua echipe nationale calificate la CE si CM de la sfarsitul anului si inceputul anului viitor. Ce sport mai joaca handbal ca noi? Nu cunoastem, dar am pornit la un drum in favoarea sportului pe care il iubim si am considerat ca are nevoie de sustinere neconditionata! E handbalul romanesc…va aduceti aminte de golurile lui Cristian G., Maricel, Stanga si  Titel (Raduta) ? Noi da! si site-ul este realizat si le este destinat acestor eroi ai sportului romanesc in general! de niste oameni (in majoritate), care au ramas profund impresionati de realizarile acestora, chiar daca nu au nici in clin nici in maneca cu acest minunat spectacol! Sunt niste baieti sufletisti…de care are nevoie Romania, in orice domeniu!

Ca si in orice alt domeniu, parerile sunt impartite! Cine are nevoie de ei? sau Avem nevoie de ei!…am fost corecti inca de la inceput, asemeni unui arbitraj cu prestanta! Am informat, am muncit, am cules, am inceput sa fim urmariti (Peste 1.250.000 de pagini din ianuarie. Suntem in plin proces de dezvoltare a marketingului si de promovare a realizarilor din acest domeniu (printre putinele de la noi, care au un progres!). Dar ne intrebam: are vreun rost in Romania?

Va lasam pe dumneavoastra sa decideti! Dupa ce o sa va prezentam cateva aspecte, doar in tara noastra posibil a se intampla! 🙂

De curand, niste colaboratori, au participat la o competitie handbalistica, considerata finala la nivel national. S-a desfasurat in conditii foarte bune, pana cand oficialii (printre cei mari) au considerat ca trebuie sa vada viitorul handbalistic al tarii, la nivel juvenil, si au aparut acolo unde foarte putini se asteptau! La nivel 16-17 ani! Si nu oricum, ci cu interese! Gresim oare ca spunem asta?!

De 2 ani incercam sa promovam acest minunat sport care, ne reprezinta, asa cum spunea si dl Prof Dr. Ghervan Petru, fost antrenor al echipei nationale masculine. Dar oare noi il reprezentam pe el, asa cum el ne este specific? In fazele finale ale acestei competitii, oficialii FRH au inceput sa spuna ce si cum este mai bine, ne informeaza colaboratorii nostrii, care fac ceva pentru acest inegalabil sport. (Prin intermediul reprezentantiilor, care atentie! : au ramas perfect angrenati la acest nivel, intr-o corectitudine specifica, numai de ei inteleasa la acest nivel!)

Sunteti unii dintre cei mai inteligenti, si meritati o Diploma pentru asta” ne-au spus colegii nostri colaboratori, ca au primit aprecieri de la persoanele implicate la acest turneu. Profesori si antrenori, oficiali  si jucatoare! Parere total in dezacord cu cei care sunt la putere! Acestia, bucuresteni fiind, au schimbat regulile in ultima zi, nu pe criterii de performanta si progres! Ci pe valori numai de ei stiute!

Bucurestiul este seful! si asa trebuie sa fie, intotdeauna!

Bucurestiul a condus in ultima speta si s-a incheiat, asa cum era de asteptat, dar s-a stricat o buna dispozitie si o pregatire de cateva zile. Cinste lor, cinste lor…!

Joaca handbal! si fi alaturi de el! in orice conditii! Din pacate noi nu mai putem fi de acord cu astfel de oameni, care se prefac ca iubesc handbalul! Si nici nu vom putea fi! Pentru ca, noi muncim mai mult decat multi altii, din interiorul fenomenului, pentru el! la fel si colaboratorii nostrii implicati in acest proiect.

Va rugam sa fiti si dv. alaturi de acest minunat Joaca Handbal! dar sa nu lasam sa intevina unii care isi doresc mai mult decat trebuie. Este totusi un sport minunat, si chiar daca o sa atragem anumite reprosuri, iaca unde este Capitala:  Steaua e pe duca (majoritatea s-au transferat in locuri caldute) Dinamo se invarte prin Brasov (In speranta ca poate iese ceva cum trebuie), in vreme ce provincia se lupta sa mentina handbalul la nivel inalt! Vezi: Resita (care vrea sa fie o alternativa la Constanta) si Tg Jiu, in devenire, de la instalarea lui Stanga sau Minaur – o legenda care produce si merge mai departe, in orice conditii pentru a creste valoare sportului romanesc, etc.

In rest, toate cele bune…Iubeste handbalul! Joaca handbal! Hai Romania!

Se “impute” treaba si mai mult la arbitraj! Spune eurohandbal.ro: IN PREMIERA!

Arbitrajul romanesc are valoare si am subliniat asta, in mai multe materiale. (arbitrele Duta/Florescu, arbitrii Dinu/Din). Si el trebuie sa ramana asa, desi exista multi (in crestere periculoasa) factori perturbatori!

Am vorbit si vom vorbi, doar in termeni laudativi despre performante. Suntem alaturi de voi! Cei care il iubiti si il sprijiniti, prin eforturi si munca…Avem copii, care nu dorim sa ii lasam sa creasca in “mizerie”! Sictir, acestora si JOACA HANDBAL! daca vrei …Performanta! Nu MERCI! Spune eurohandbal.ro, acestor “majorete” si poate ca vom reveni…

Presedintele Dancescu si alti cativa din CCA (Pripas, Serbu), in urma alarmei, data de Stanga sezonul trecut, au, cu siguranta, inteligenta necesara, in greaua misiune de a deosebi binele de rau! Performanta de nonperformanta, valoarea de nonvaloare! Chiar daca nonvaloarea este mai benefica cateodata!  

(Mai nou, se pare ca se impute treaba la arbitraj: cine are “pile” se impune, este proverbul romanesc! Va tinem la curent pana la inceputul unui campionat, ce se anunta “interesant” – cu 20 de cupluri pentru Liga I, din care mai mult de  jumatate, din Bucuresti sau foarte aproape de el. Provincia sa MUNCEASCA!)