Până în 2013 mă ocup de HC Zalău, iar apoi mai degrabă mă retrag din activitate, decât să plec la alt club. Până atunci, însă, voi încerca să formez un tânăr tehnician, care ar putea călca pe urmele mele – GHEORGHE TADICI.

Pentru prima data, in vederea sezonului 2010-11, Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu au sunat adunarea, saptamana trecuta luni seara, de la orele 18.00, dar din cauza vremii potrivnice, primul antrenament s-a desfasurat doar marti dimineata. Astfel, la ora 10.00, pe pista de atletism a “Municipalului” Georgiana Coadalata Ciuciulete si compania au pasit cu “pofta” de miscare. Tehnicienii au programat un prim antrenament bazat pe exercitii de mobilitate dar si pe alergari. In cursul saptamanii trecute, handbalistele zalauane au sustinut si normele de control, urmand ca la inceputul acestei saptamani,  sa primeasca si cea de-a doua transa de vacanta.

TADICI DESPRE VIZITA DE LA VALCEA

Dupa ce Radu Voina s-a despartit de proaspăta finalistă a Ligii Campionilor, acesta luând decizia de a ocupa doar funcţia de selecţioner al reprezentativei feminine, Gheorghe Tadici a făcut o vizită la Râmnicu Vâlcea. Pe marginea acestei întâlniri, ziarele au început să faca fel de fel de scenarii. Chiar daca intre timp, clubul campion a decis sa continue cu un antrenor maghiar – Peter Kovacs, venit de la nationala Turciei, impreuna cu un centru pe care valcenii si-l doreau de mai mult timp – Yeliz Ozel, inainte de plecarea spre Balaton, unde a participat la un curs internaţional de instruire, managerul lui HC Zalău – Ghe. Tadici, a ţinut să facă lumină în acest caz, discutand despre proiectul sau de viitor din urbea salajeana.

Nu plec nicăieri de la Zalău. Nici la Viborg nu m-aş duce. Când m-am întors de la Vâlcea, am dat mâna cu nişte oameni, iat pentru mine acest lucru e mai important decât orice ofertă. Până în 2013 mă ocup de HC Zalău, iar apoi mai degrabă mă retrag din activitate, decât să plec la alt club. Până atunci, însă, voi încerca să formez un tânăr tehnician, care ar putea călca pe urmele mele”, a menţionat Gheorghe Tadici, care anul acesta împlineşte 37 de ani de activitate profesională, dintre care 35 la Zalău.

Vă reamintim că, sub conducerea lui Tadici, tânăra echipă a Zalăului s-a calificat din nou în cupele europene, după o pauză de patru sezoane.

Sursa : „JOACA HANDBAL!” cu www.sportulsalajean.ro si HC Zalau
Scris de Călin ONICAŞ