ROMANIA – RUSIA 28-32 (10-12) in prima mansa a barajului pentru CM SWE 2011

Returul – sambata viitoare la Cehov de la ora 16,00 IN DIRECT pe DIGI SPORT
Desfasurarea partidei si evolutia scorului o aveti pe CHAT!

Dupa o partida slaba facuta de tricolori, in special in faza defensiva, am pierdut aproape orice sansa la calificare, inca dupa prima mansa a barajului. Echipa noastra a parut lipsita de vlaga, iar atmosfera a fost una de vacanta generala! Rusii au fost pe intreaga durata a jocului la conducere, diferenta maxima fiind atinsa cu cateva minute inainte de finalul partidei – 6 goluri pentru oaspeti. Apararea condusa de Kamanin a functionat mai bine la rusi, astfel ca acestia pleaca acasa cu un avantaj linistitor, in ciuda declaratiilor razboinice facute de tricolori la sfarsitul celor 60 minute.

Chiar daca FRH a stabilit ca intrarea generala sa fie 5 lei, lumea nu a venit in Polivalenta sa sustina echipa nationala, asa cum s-a intamplat la partida Oltchim-ului si tricolorii au jucat cu maxim 1000 de spectatori in tribune, demonstrand inca o data ca Bucurestiul nu “iubeste” handbalul! asa cum este el apreciat in provincie! Cu siguranta ca, daca nationala ar fi evoluat oriunde altundeva, in tara, tribunele ar fi fost arhipline si cu siguranta si la un pret al biletului, mult mai mare! in ciuda faptului ca organizarea unei astfel de partide in provincie ar fi mai dificil de organizat.

Nu imi explic ce s-a intamplat! Am luat goluri usoare azi, am jucat rau in aparare, aici am pierdut jocul” – a spus Stanga la incheierea partidei pe Digi Sport

Romania: Ciobanu Ionut, Popescu Mihai – Ghionea Valentin (5 goluri), Csepreghi Iuliu (5), Florea Aurel (4), Novanc Marius (3), Sania Alin (3) , Sadoveac Marius (3), Savenco Andrei (1), Jurca Rares (2), Sabou Alexandru (1), Stamate Iulian (1), Simicu Alexandru, Fenici Cristian.

De la oaspeti s-au remarcat Aslanyan 6 goluri si Koksharov 5 goluri.