MAI SUNT 10 ZILE PANA LA STARTUL NOULUI SEZON DE HANDBAL!

Din sezonul viitor, pe langa competitia interna meciurile Oltchim-ului si HCM-ului, nu vor mai putea fi urmărite pe Sport.ro. Acestea vor putea fi vazute doar pe Digi Sport. La competitia cea mai inalta, avand sanse si  U Jolidon Cluj, care ar putea ajunge din preliminariile Ligii Campionilor!

După ce ani la rând, a transmis meciurile din Liga Campionilor, atât din competiţia feminină, cât şi din cea masculină, postul de televiziune Sport.ro nu va mai beneficia de acest monopol din sezonul competitional 2010/11. Recent, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a atribuit drepturile de televizare în România ale partidelor din cele două importante întreceri canalului rival DigiSport. Din câte se pare, Sport.ro a oferit o sumă de trei ori mai mică decît DigiSport, care deţine deja drepturile de a transmite şi meciurile din Ligile Naţionale de handbal feminin şi masculin, informeaza arenavalceana.ro.

În aceste condiţii, parcursul echipelor noastre campioane – Oltchim Rm. Vâlcea si HCM Constanta (dar si eventual, formatia Jolidon Cluj), pe plan intern şi internaţional vor putea fi urmărite doar pe DigiSport şi DigiSport Plus.