CSM Bucuresti – CSU Galati 29-21 si Universitatea Craiova – CSM Oradea 27-27, in primele partide ale barajului de promovare. Azi de la 11,00 se joaca mansa doi.

Plecate de acasa inca de miercuri, cu gandul de a face pasul spre prima scena, inca dupa prima partidă de baraj pentru promovarea în Liga Naţională de handbal masculin, CSM Oradea şi Universitatea Craiova, au incheiat ndecis 27-27 (13-14), disputată în Sala Olimpia din Timişoara.

In cel de-al doilea meci dintre cele două echipe, care va avea loc duminică, de la 11,00, tot la Sala Olimpia din Timişoara, orădenii nu vor putea conta pe – Devid Munea (unul dintre oamenii de bază), care s-a accidentat grav in prima partida, suferind o fractură de piramidă nazală si fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Partida a fost si un duel interesant, între fraţii Mirel Roaua (U Craiova) si Ionuţ Roaua (CSM Oradea), ambii inscriind cate 2 goluri.

Orădenii au condus în debut de joc si la patru goluri distanta, însă oltenii au revenit de fiecare dată şi au încheiat în avantaj prima parte: 13-14. S-a mers in general, cap la cap, in repriza II,  Oradea dand totusi senzaţia, că se poate desprinde decisiv:  7-24. În ultimele două minute de joc orădenii n-au mai marcat, iar oltenii au făcut-o de trei ori consecutiv şi au stabilt egalitatea după primul joc: 27-27.

CSM Oradea – Universitatea Craiova 27-27 (14-13)

CSM Oradea: Leu, Gale – Tudor 10, Mateaş 5, Munea 2, Iştoc 3, Ferenţ 3, Ionuţ Roaua 2, Daniel Simeria 2, Feier, Lela, Oşvath, Maxim, Sava. Anternor: Sebastian Tudor.

U Craiova: Trancă – Mincan 6, Bârlogeanu 1, Mărgineanu 1, Şerban 1, Pavel 7, Arsene 6, Mirel Roaua 2, Cordeş 1, Ruseanu 2, Avram, Niţă. Antrenor: Paul Stuparu.

Arbitri: Viorel Bejinariu (Piteşti) – Alin Cârligeanu (Bucureşti), delegat FR Handbal: Viorel Dobre.

CSM Bucuresti-CSU Galati 29-21!

In primul meci din cadrul barajului de promovare in liga nationala de handbal maculinm CSU Galati a pierdut 21-29 meciul cu CSM Bucuresti si sa cam indepartat de mult dorita revenire in liga nationala.Maine de la ora 11.00 este programat meciul doi, “studentii”  incep meciul cu un deficit de 8 goluri si au sanse minime de a reveni in elita handbalului romanesc.Echipa din Bucuresti a reusit sa isi pastreze invincibilitatea care dureaza de 25 de meciuri !!