EHF FINAL4, DE LA KOLN – IN DIRECT PE SPORT.RO!

UPDATE: FINALA LIGII CAMPIONILOR – DUMINICA ORA 19,00 – FC BARCELONA BORGES – THW KIEL 34-36 (20-17) Rezultat Final.

Rezultate semifinale:

FC Barcelona – Chekhovskie Medvedi 34-27 (17-11),

THW Kiel – Ciudad Real 29-27 (12-15)

SEMIFINALELE – SAMBATA ORELE 16,30 SI 19,00. FINALA LIGII CAMPIONILOR – DUMINICA ORA 19,00. Aveti mai jos, programul tv complet al spectacolului handbalistic, oferit de Sport.ro in acest week-end si de la celelalte finale masculine europene!

HANDBALUL ROMANESC ESTE PREZENT SI LA FINALELE LIGII CAMPIONILOR MASCULIN, PRIN ARBITRII DIN SI DINU! Chekhovskie Medvedi, FC Barcelona, THW Kiel si Ciudad Real lupta pentru suprematia in handbalul masculin la nivel de cluburi!

De departe, capul de afis al Final4-ului Ligii Campionilor este semifinala 2, ce se va desfasura la LANXESS Arena din Koln, intre spaniolii de la Ciudad Real si nemtii de la THW Kiel.

Cu o saptamana inaintea EHF Final4 –ului, spaniolii de la Ciudad Real, s-au pregatit excelent si au castigat Campionatul Mondial al Cluburilor (IHF Super Globe), competitie ce s-a desfasurat la Doha (Qatar), dupa ce a invins in Finala, echipa Al-Sadd cu 30:25 (15:11). La echipa din Qatar au evoluat si celebrii jucatori Ivano Balic si Kiril Lazarov, transferati special doar pentru acest eveniment! “A fost o finala de inalt nivel” a spus antrenorul Talant Dushebajev, completand pentru site-ul forului European ca “suntem mandrii sa fim prima echipa care castiga acest titlu – al Super Globe!“. La competitie au participat echipe necunoscute noua europenilor, dar totusi campioane din tari ca: Egipt, Liban, Australia sau Brazilia.

De partea cealalta, golgeterul Ligii Campionilor cu 102 goluri si a lui THW Kiel Filip Jicha (201 cm, 103 kg), subliniaza importante evenimentului si spectacolul ce se anunta in Germania, la sfarsit de saptamana la Koln, spunand pentru site-ul EHF: “Este o imensa experienta handbalistica si datorita faptului ca vom juca in fata a 20.000 de spectatori. Nu sunt echipe favorite la acest turneu. Stim ce avem de facut in aceasta faza a competitiei. Este timpul sa demonstram munca depusa pana acum. Daca facem un singur meci gresit in semifinale, tot sezonul de Liga Campionilor, este ruinat! Trebuie sa jucam bine in aparare, iar portarul nostru Thierry Omeyer, trebuie sa apere foarte bine. Tot timpul, scopul nostru a fost atingerea FINALEI de la Koln.

Dupa ce Oltchim a reprezentat Romania in Finala Ligii Campionilor feminin, avem reprezentanti si la Finalele Ligii campionilor la masculin. Cea mai tare semifinala va fi oficiata de arbitrii internationali romani Sorin-Laurentiu Dinu Constantin Din! Ei au mai arbitrat in acest an o confruntare de 5 stele, dintre THW Kiel si Barcelona, castigata de spanioli in deplasarea din Germania. Ei vor fi al doilea cuplu roman, care oficiaza la Finalele din acest an al competitiilor europene, dupa ce  Finala Cupei EHF castigata de Randers (Dan) in fata lui Elda Prestigio (Spa) cu 30-24, a fost condusa de arbitrele ce au fost prezente si la CM China, Diana-Carmen Florescu si Anamaria Duta.

In cealalta semifinala, spaniolii de la FC Barcelona, pleaca favoriti in intrecerea cu surpriza rusa – C.Medvedi. Dar cum esticii au eliminat dupa aruncarile de la 7m, in sferturi pe Montpellier, se anunta un duel tot la fel de interesant. Merita sa urmariti cele mai tari grupari din handbalul masculin european, intr-un turneu organizat IN PREMIERA de EHF, ce se anunta un mare succes economic si de marketing in evolutia sportului cu mingea mica. Prin prezenta unor jucatori ca: Iker Romero Fernández, Laszlo Nagy, Alexey Rastvortsev, Petar Metlicic, Arpad Sterbik sau Kim Andersson si Daniel Narcisse; SPECTACOLUL E ASIGURAT!

Cote la www.bet-at-home.com:

Medvedi – Barcelona 4,50 – 12 – 1,20

Ciudad R. – THW Kiel 1,70 – 9 – 2,35

AVETI MAI JOS PROGRAMUL TV AL SPECTACOLULUI HANDBALISTIC OFERIT DE SPORT.RO, IN ACEST WEEK-END:

Joi ora 22,00- Handbal masculin Cupa Cupelor Finala: Granollers – Gummersbach (DIRECT)

Sambata ora 15:10 – Handbal masculin EHF Cup Finala: Kadetten SH Handball – TBV Lemgo (retur – DIRECT)

Sambata – LIGA CAMPIONILOR, Semifinala 1: Chekhovskie Medvedi – FC Barcelona, la ora 16,30

Sambata – LIGA CAMPIONILOR, Semifinala 2: Ciudad Real – THW Kiel, la ora 19,00 – arbitrii Sorin-Laurentiu Dinu Constantin Din

Duminica dimineata la o ora foarte matinala ora 3,00 – Handbal masculin Challenge Cup, Finala: Sporting Clube de Portugal – MMTS Kwidzyn (retur – PREMIERA)

DUMINICA – HANDBAL MASCULIN FINALA CHAMPIONS LEAGUE – ORA 19,00 (DIRECT)