Handbaliştii de la UCM Reşiţa, câştigătorii ediţiei din acest an a Cupei României, au fost felicitaţi duminică, 23 mai, la Sala Polivalentă din localitate.

www.arenabanateana.ro va ofera imagini video de la primirea echipei resitene, in orasul de pe Barzava, dupa Castigarea Cupei Romaniei editia 2010, prezentarea medaliatiilor si declaratii oferite de componentii formatiei, care au reusit o premiera pentru culorile clubului, in acest sezon, precum si o GALERIE FOTO de la Finala desfasurata la Brasov.

Antrenorul Gligore Czari şi elevii săi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de fani pentru performanţa lor din finala Cupei României. Succesul a fost salutat şi apreciat de Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Handbaliştii au primit flori şi au ciocnit o cupă de şampanie. Suporterii s-au putut fotografia alături de favoriţii lor şi de trofeul câştigat în premieră de UCM Reşiţa. Vă reamintim, UCM Reşiţa a învins pe HCM Constanţa, în finala Cupei României, cu 30-29, după aruncări de la şapte metri.

VEZI AICI – INTREAGA FESTIVITATE ORGANIZATA DE RESITENI, DUPA CASTIGAREA CUPEI ROMANIEI

Galerie foto: UCM Reşiţa – HCM Constanţa, în finala Cupei României 2010

Fotografiile au fost puse la dispoziţia www.arenabanateana.ro de UCM Sport. Foto: Gavril Bodea.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si clubul UCM Resita