RADU VOINA

Gentleman-ul Radu Voina: “Va rog lasati-ma sa trec peste aceste momente! Va dati seama ca sunt si eu putin dezamagit! pentru ca am sperat si eu!”

De cand Oltchim a ajuns in fazele superioare ale competitiei din Liga Campionilor, dar in mod special, din faza semifinalelor incoace, antrenorul echipei Oltchim, a fost supus unui intreg sir de intrebari, venite din toata presa romana. La orice ora din zi, Radu Voina a raspuns prezent si a incercat sa raspunda foarte exect la tot ce era intrebat. Eurohandbal ii multumeste pentru aceasta deschidere a lui ( In mod special pentru interviul acordat – probabil in Premiera in formatul LIVE VIDEO, In incinta lui Rin Grand Hotel, la venirea de la ultimul antrenament, inaintea finalei). Probabil ca o sa ne lipseasca aceasta deschidere a lui,  noua ziaristilor, daca tehnicianul nu va continua si in sezonul viitor la Oltchim. Tocmai de aceea, eurohandbal.ro ii va spune din acest moment antrenorului echipei nationale – GENTLEMAN-ul! Drept dovada, punand mai presus interesul ziaristic personal -probabil dornic sa afle primul informatia, nici nu s-a terminat bine, Finala Ligii Campionilor (ce eveniment!!) si un ziarist l-a intrebat pe Radu Voina, daca va continua si in sezonul viitor la carma formatiei noastre campioane – Oltchim Rm. Valcea!!!

Aveti mai jos playerul cu ceea ce a spus antrenorul echipei noastre, la conferinta de presa de dupa partida din Finala Ligii Campionilor: Oltchim – Viborg 31-32.

[media id=76 width=320 height=140]