Avancronica Liga Naţională Bet-at-Home

Un derby adevărat ce se va juca miercuri 11.11.2009 ora 17:00
HCM ROMAN – HC OŢELUL GALAŢI

Înainte de întreruperea Turului Campionatului Ligii Naţionale bet-at-home – feminin, etapa  VIII – a, a programat, un derby între două echipe aflate în prima jumătate a clasamentului, care vor  oferi un spectacol sportiv remarcabil,  pe placul inimosului public romaşcan.  H.C.M. Roman va întâlni  o echipă de tradiţie a handbalului românesc  H.C.Oţelul Galaţi, echipe care speră în continuare la o clasare finală, care să le permită participarea într-o cupă europeană, deziderat care impune o evoluţie handbalistică modernă  în spirit de fair-play.

H.C.M. Roman vine după un egal obţinut în etapa VII-a în deplasare la Universitatea Reşiţa, aflăndu-se în acest moment pe poziţia  V –a din clasament, în timp ce echipa H.C. Oţelul Galaţi a reuşit o victorie pe teren propriu în compania echipei Tomis Constanţa clasîndu-se în acest moment pe poziţia VII-a,  a clasamentului.
Declaraţia domnului antrenor emerit Corneliu Bădulescu, antrenorul principal al echipei HCM Roman: ,,Ultimul meci din miniturul acestui campionat, spun minitur pentru că numai opt etape s-au disputat, urmând o pauză după care ultimele cinci etape se vor disputa începând cu 09.01.2010, este un meci important pentru noi, vreau să-l câştigăm, asta înseamnă o poziţionare bună în clasament şi sigur , care să ne ajute până  în finalul clasamnetului să ne situăm  mai bine decât în campionatul trecut. Întânlim o echipă valoroasă ,, HC Oţelul Galaţi” , care în ultimii trei ani  au jucat în cupele europene, o echipă  cu experienţă, o echipă  puternică, care trebuie tratată ca atare.Cât priveşte echipa noastră, desigur avem ceva probleme de sănătate, dar sperăm ca până la ora jocului, vom reuşi să refacem o parte dintre ele .”

romanŞi oficialii echipei romaşcane speră într-o victorie a HCM –ului în meciul cu Oţelul Galaţi aşa cum a declarat vicepreşedintele  Clubului HCM Roman- consilier juridic-  domnul Gheorghe Carnariu :,,Meciul de mâine cu HC Oţelul Galaţi este un meci foarte important pentru echipa noastră, pentru că o victorie poate plasa echipa romaşcană în primele 5 locuri din clasamentul Ligii Naţionale de handbal –feminin. Va fi un meci foarte echilibrat, ţinând cont de faptul că echipa din Galaţi are o tradiţie în handbalul romînesc, dar sperăm ca echipa romaşcană, să aibă o evoluţie foarte bună, aşa cum a avut în ultimile meciuri oficiale şi sperăm într-o victorie, care să constituie o premiză pentru participarea echipei romaşcane în cupele europene”.

Arbitrii care vor conduce cele două formaţii vor fi echipa internaţională: DUŢĂ ANA MARIA din Bucureşti şi FLORESCU DIANA din Argeş şi sperăm că îşi vor face treaba aşa cum trebuie.

Prezentare realizata cu sprijinul:

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ROMAN

Clipboard01 roman_voda_musat