ionela-galca

FINALA – Ligii campionilor la handbal feminin 2009/10:

CS OLTCHIM RM. VALCEA – VIBORG HK
Retur, sambata 15 mai, ora 20,45 – Sala Polivalenta Bucuresti, LIVE TEXT – IN TIMP REAL pe CHAT! EUROHANDBAL VA OFERA LIVE VIDEO – DECLARATII INAINTE SI DUPA PARTIDA!


PRIME DE APROXIMATIV 25.000 – 30.000 PENTRU JUCATOARELE OLTCHIMULUI, DACA VOR CASTIGA LIGA CAMPIONILOR! DETERMINAREA FETELOR DE LA ANTRENAMENTELE DIN ACEASTA SAPTAMANA, DAR SI CEI PESTE 5.000 SUPORTERI POT ADUCE O MARE BUCURIE!

Sa speram ca afluenta de public de maine (nr azi), sa toarne plumb in picioarele danezelor!” – a spus Radu Voina. “Dacă la pauză avem 3 sau 4 goluri diferenţă dau scris că vom câştiga trofeul pus în joc!” – a spus Ioan Gavrilescu

O intreaga nebunie a cuprins Romania! Cea a handbalului! Dupa un sezon fabulos oferit de o echipa a Oltchimului – extraordinara!. Diseara incepand cu ora 20,45 timpul se opreste! Valcencele vor incerca imposibilul: sa recupereze dezavantajul celor 7 goluri in urma rezultatul din Danemarca 21-28!

Si sunt hotarate sa o faca! Dupa o saptamana in care nimic, dar absolut nimic nu a mai contat pentru ele, decat antrenamentele la sange, pentru a pregati cat mai bine sansa meciului retur pe care o au! Si-au spart capetele la pregatiri, s-au batut pentru un loc in primele 14! S-au pregatit exemplar pentru confruntarea cu cea mai experimentata echipa de handbal din lume, punandu-l in dificultate si pe antrenorul Radu Voina, care nici aseara dupa antrenamentul oficial, in urma interventiei noastre in direct de la Rin Grand Hotel, nu a putut spune care va fi lotul pentru meci! Marele nostru antrenor a anuntat aseara IN DIRECT pe site-ul nostru, ca doar azi va anunta cele 14 jucatoare care vor incerca imposibilul, precizand ca in ciuda faptului ca trebuie sa aleaga 14, conform regulamentului,

Toate ar fi meritat sa joace in Finala, datorita felului in care s-a pregatit pentru acest joc, dar si intreg sezonul! Toate cele 14, echipa intreaga trebuie sa evolueze asa cum numai ele stiu  sa o faca, pentru a aduce o mare victorie! Nu schimbarile pe care o sa le fac in formatie, sau una doua jucatoare.

Un intreg sezon de presiune pe capul Valcei, se termina diseara! O munca extraordinara depuse de niste sportive deosebite! Aceasta modestie a fetelor noastre si munca enorma depusa, a adus o simpatie fara margini intregii Romanii, iubitoare de sport. Suporterii Oltchimului, ai handbalului in general, au devenit in cateva luni de zile mult mai multi!.

Un numar de 30.000 de bilete, ar fi putut vinde clubul valcean pentru acest meci! Dar suporterii care vor prezenti azi in Polivalenta, ar putea fi un factor psihologic favorabil pentru formatia noastra.

Sa speram ca afluenta de public de maine (nr azi) sa toarne plumb in picioarele danezelor, si sa nu atarne greu in genunchii fetelor noastre. Suntem la prima finala, fata de cele 5 la care au participat danezele de la Viborg, iar spectatorii pot juca un rol important” a spus Voina, aseara LIVE VIDEO pentru eurohandbal.ro.

Ei – suporterii, impreuna cu determinarea fetelor noastre, pe langa duelurile tactice si cunoasterea adversarului (care nu mai poate aduce nimic necunoscut) pot aduce, ceea ce multa lume spune ca e imposibil: VICTORIA FINALA – TROFEUL LIGII CAMPIONILOR LA HANDBAL FEMININ!

“Ce frumos ar fi ca, sâmbătă după meci, ziarele să scrie că Oltchim e singura formaţie care a reuşit să întoarcă şapte goluri în finală… Dacă la pauză avem 3 sau 4 goluri diferenţă dau scris că vom câştiga trofeul pus în joc. Până una alta, danezele pot intra relaxate în meci, se pot crede câştigătoare din start, lucru care ne va ajuta pe noi. Fetele noastre nu mai au ce pierde, un alt atu pe care îl putem avea noi.” a spus Presedintele Gavrilescu, inaintea finalei in presa locala valceana.

S-a muncit enorm in aceasta saptamana, avem un plus de determinare fata de rezultatul din meciul tur, ASA CA SA STRIGAM CU TOTII: HAI OLTCHIM!