OLTCHIM – VIBORG, sambata ora 20,45 IN DIRECT PROTV
Live text, in timp real – pe CHAT-ul eurohandbal.ro

EUROHANDBAL A ASTEPTAT ASEARA, SOSIREA FETELOR  NOASTRE CAMPIOANE, DE LA ULTIMUL ANTRENAMENT, EFECTUAT LA ORA STARTULUI FINALEI LIGII CAMPIONILOR. AVETI MAI JOS, IMAGINI VIDEO CU SOSIREA FETELOR NOASTRE, DE LA POLIVALENTA LA RIN GRAND HOTEL, (CRISTINA NEAGU, NARCISA LECUSANU, ETC.), DECLARATIA DLUI VOINA, FACUTA LIVE STREAMING, DAR SI CADRE CU CRISTINA VARZARU!

Radu Voina a precizat, Live Streaming pentru site-ul nostru, ca va opera modificari in formatie, fata de partida tur de la Viborg, insa a specificat ca anuntul cu nominalizarile celor 14 jucatoare, care vor fi trecute in raportul de joc, il va face maine (n.r. azi), dupa ultimul antrenament, ce va avea loc, in dimineata partidei.

Cel mai probabil, Elisei si Pidpalova ar putea intra in lotul de 14. Szucs avand si ea o sansa, sa prinda returul finalei, daca Voina stabileste ca cel mai important, va fi pentru jocul de maine, apararea! Cert este, ca in poarta, rezerva extraordinarei Paula Radulescu, va fi Talida Tolnai.

Intrebarile la care dl. profesor Radu Voina a raspuns LIVE VIDEO – pentru eurohandbal.ro,  inainte cu 24 ore, de returul Finalei Ligii Campionilor! chiar de la locul de cazare al valcencelor, in aceasta saptamana – RIN GRAND HOTEL Bucuresti:

E cea mai importanta finala din cariera dlui Voina? Cat e de mare presiunea inaintea unui asemenea meci si daca mai apucati sa va bucurati de momentele acestea frumoase, de inalta performanta?

Veti opera modificari in formatie fata de jocul din tur si daca da, care sunt acestea?

Cat de tare v-a bucurat determinarea fetelor de la antrenamentele din aceasta saptamana? (vedeti cazul Patriciei Vizitiu, aici)?

Fetele noastre nu mai au ce pierde, iar danezele pot intra relaxate în meci, se pot crede câştigătoare din start – spunea si Presedintele Gavrilescu, inaintea returului. Aceste lucruri, impreuna cu determinarea noastra, sunt atuuri in plus pentru un rezultat deosebit maine?

Afluenta de public de maine, ar putea fi un factor psihologic favorabil echipei noastre?

Ce simtiti in plus la fetele noastre, dupa a doua saptamana de pregatire a duelului cu Viborg? Si ce asteptati de la modificarile facute in formatia noastra?

In aceste doua saptamani, S-a vorbit despre handbal prin Oltchim, mai mult decat s-a vorbit vreodata! Putem perpetua aceasta promovare a handbalului si in viitor?

In incheiere…ce simtiti dv pentru ziua de maine?

INREGISTRAREA VIDEO, A RASPUNSURILOR CELUI MAI IN VOGA ANTRENOR AL MOMENTULUI IN ROMANIA,  O AVETI MAI JOS, INCEPAND CU MINUTUL 10 SI 50 SECUNDE.