Oltchim vrea sa faca totul, pentru a intoarce sansa, cu fata spre ea, dupa infrungerea cu 7 goluri din Danemarca. Astfel, rezulta o pregatire “la sange” si la propriu si la figurat, efectuata de valcence in Sala Ioan Kunst Ghermanescu din Capitala, in vederea mansei secunde de sambata, din Finala Ligii Campionilor.

Concentrarea creste pe masura apropierii de ora de start, a returului Finalei Ligii Campionilor. Fetele noastre simt ca, poate odata in viata au sansa sa cucereasca un asemenea trofeu, si se pregatesc la capacitate maxima.Una dintre principalele noastre aruncatoare de la distanta – Interul dreapta al Oltchimului, Patricia Vizitiu, a fost putin mai tare, tamponata de Valeria Bese si a avut ghinion la antrenamentul de joi seara. Apărătoarea noastra centrala – a avut o intrare mai urata la coechipiera sa, reusind sa-i spărga arcada dreaptă.

Sangele a umplut instantaneu, fata interului nostru şi a avut nevoie de ingrijirea urgentă a team-ului medical. Stangacea Oltchimului, a trebuit sa iasa din joc, pentru câteva minute pentru a i se opri sângerarea şi pentru a i se aplica un plasture.

Vizitiu are totuşi şanse mari să joace sâmbătă la meciul retur cu Viborg, ea fiind la a doua accidentare la ochi în acest sezon.